Vacanțele exotice ale vedetelor: costume de baie sexy și decolteuri bronzate. FOTO!

Publicat pe
Vacanțele exotice ale vedetelor: costume de baie sexy și decolteuri bronzate. FOTO!Vacanțele exotice ale vedetelor: costume de baie sexy și decolteuri bronzate. FOTO!

În showbiz se știe că adevărata lună de concediu a vedetelor este ianuarie. Într-o perioadă lipsită de obligații profesionale majore și imediat după maratonul de proiecte din preajma Sărbătorilor, acestea fug în țările calde, pentru o binemeritată pauză de la…tot.

Nici nu a venit bine luna ianuarie că vedetele au și plecat în concediu. Vacanțele exotice ale celebrităților imediat după perioada Sărbătorilor sunt deja literă de lege, iar social media este inundat în această perioadă de fotografii  colorate, cu corpuri bronzate și apetisante.

Andreea Raicu și Laura Cosoi au ales Maldive pentru relaxare. În vreme ce Laura este la prima vacanță exotică cu fetița sa, Andreea citește cărți pe plajă, face yoga și continuă să mănânce sănătos și în vacanță.

Dana Rogoz a ales să-și petreacă vacanța exotică cu fiul și soțul ei în Sri Lanka, iar Cătălina Grama a optat pentru Thailanda. Probabil soarele a contribuit și el la starea de bien care a determinat-o pe Jojo să îi facă zilele acestea lui Paul Ipate o frumoasă declarație de dragoste: 'Când am spus că aș merge cu tine până la capătul lumii nu am exagerat nicio secundă. Da, eu sunt uneori prea enervantă si obsedată de detalii iar tu prea morocanos, însă asta nu schimbă cu nimic povestea noastră. O face mai interesantă. Pentru că tot tu ești cel mai generos om pe care îl cunosc, cel mai iubitor și atent și un tătic grozav'.

Foto: Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter