Imagini-eveniment de la ședința foto din 2008 cu Andreea Marin și fiica sa, Violeta! Cel mai mediatizat bebeluș din istoria showbiz-ului nostru

Publicat pe

În urmă cu 11 ani,  VIVA! realiza cea mai dorită copertă a vremii. Andreea Marin și Ștefan Bănică au acceptat să facă un pictorial alături de fetița lor nou-născută, Violeta, cel mai mediatizat și așteptat bebeluș, la doar câteva zile după botez.

Chiar dacă Andreea și Ștefan Bănică nu mai formează de multă vreme un cuplu, acesta e rostul fotografiilor, de a ne aminti de fapte și sentimente. Cu toate realizările sale, multe la număr, bucuria supremă a Andreei Marin rămâne venirea pe lume a fiicei sale, Violeta, la finalul lui 2007, după ani în care a sperat la această minune.

Andreea Marin și Violeta

Ce spunea Andreea Marin în 2008 despre nașterea fetiței sale

Andreea a rememorat atunci pentru VIVA! momentul venirii pe lume a fetiței ce a cântărit la naștere 3, 259 kg: 'Am așteptat cu atâta dragoste acel moment, că pur și simplu nu a mai contat nimic din ce a fost greu. Durerea de după operație? Când Ștefan mi-a pus-o în brațe pentru prima dată pe pitica noastră, suferința fizică a dispărut ca prin minune. Nici nu-mi aduc aminte ce am spus printre lacrimi de bucurie… Știu doar că erau cei dragi în jurul patului meu și că micuța a fost luată în brațe imediat după mine de către Ștefănel, frățiorul ei, cea mai frumoasă imagine pe care o păstrează memoria mea…'. De altfel, Ștefănel, pe atunci în vârstă de șase ani, a fost și el prezent la faimoasa ședință foto, alături de restul familiei.

Pentru Ștefan Bănică, momentul nașterii fetiței sale a coincis cu seria concertelor de Crăciun de la Sala Palatului. 'Ana Violeta s-a născut chiar în ziua în care aveam concert la Sala Palatului și mai era și televizat. Noaptea stăteam în pat singur și mă gândeam prin ce situație am trecut în această zi de 15 decembrie: dimineața am plecat cu Andreea la spital, a născut, mi-am văzut fetița cum a ieșit din sala de operație, am pus-o împreună cu asistenta în pătuț, am fugit la Andreea, după care am făcut raliu să ajung pe aglomerația aia la concert… Apoi a început spectacolul cu o dublă încărcătură pentru mine: fetița mea se născuse de câteva ore, iar eu doream în cinstea ei să fac cel mai bun concert din seria celor 6', a povestit artistul în timpul ședinței foto.

Andreea Marin și Violeta

Andreea Marin și Violeta, la doar trei luni

Cel mai urmărit bebeluș din showbiz

Pentru cei ce nu-și mai amintesc, Violeta a fost poate cel mai mediatizat și urmărit bebeluș din istoria showbizului românesc, părinții mărturisind că au fost șocați de amploarea care s-a dat nașterii sale și evenimentelor care au urmat. Precum botezul, în jurul căruia s-a creat o adevărată isterie, iar situația a degenerat. Violeta are acum 11 ani și îi face mamei sale numeroase bucurii cu rezultatele la școală și cu atitudinea față de viață de care dă dovada la 11 ani.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Cătălin Botezatu și Cristina Ich, sărut pasional la Bravo, ai stil! Vor sa aibă copii împreună: „Recunosc, îmi place'

Fratele Elenei Gheorghe a divorțat în mare secret. Costin s-a despărțit de femeia cu care are un copil

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter