Cătălin Botezatu și Cristina Ich, sărut pasional la Bravo, ai stil! Vor sa aibă copii împreună: „Recunosc, îmi place”

Publicat pe

Să vezi și să nu crezi! El – cel mai râvnit bărbat, Ea – una dintre cele mai frumoase femei din România. Cătălin Botezatu și Cristina Ich s-au sărutat pasional la Bravo, ai stil! și le-ar plăcea să aibă copii împreună. Nu, nu e o glumă, ci faptele petrecute în una dintre edițiile emisiunii.

Poreclită Angelina Jolie de România, Cristina Ich, și-a exprimat în mod public atracția pe care o are față de celebrul designer. Săptămâna aceasta, Cristina Ich a făcut parte din juriul Bravo, ai stil!, iar vedeta nu putea încheia colaborarea ei decât cu o întâmplare memorabilă.

În timp ce se aflau la masa juriului, Cristina Ich l-a întrebat pe Bote dacă și-ar dori să facă un copil cu ea. Nici celebrul designer nu s-a lăsat mai prejos, pentru că a făcut declarații total neașteptate despre colega de platou.

„Recunosc, îmi place. Da, îmi place de Ich. Am zis, am zis… Eu vreau de la Ich trei copii”, a declarat Cătălin Botezatu. După aceste declarații nu a durat mult, pentru că în culise între Cătălin Botezatu și Cristina Ich a avut loc un sărut pasional, care cu siguranță a lăsat telespectatorii muți de uimire.

Cristina Ich și Cătălin Botezatu s-au sărutat la Bravo, ai stil!

Cristina Ich și Cătălin Botezatu s-au sărutat la Bravo, ai stil!

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie

De câteva zile, frumoasa Cristina Ich se află în vacanță, în Tulum, unde se bucură de vremea frumoasă și de plajă. Nici prin cap nu i-ar fi trecut că va fi cerută în căsătorie chiar în concediu. Cristina Ich a arătat pe una dintre rețelele de socializare inelul pe care l-a primit de la iubitul și a făcut marele anunț. Angelina Jolie de România nu vrea să arate cine este iubitul ei, iar motivul l-a explicat chiar ea.

'Da! S-a întâmplat și minunea mult așteptată, iar Tulumul a fost… În Tulum se întâmplă minuni. Da, am fost cerută în căsătorie și am zis DA. Și nu-l arăt pentru că ar avea vreo 80 de ani, dar nu îl arăt pentru că este atât de frumos încât nu aș vrea să mi-l ia alta. Mai întâi să ajung eu la altar și pe urmă poate vi-l arăt', a spus Cristina Ich.

Citește și: Adina Alberts despre Cristina Ich: 'Nu ai de ce să vizitezi un cabinet de medicină estetică așa de des'

Citește și: Motivul pentru care Cătălin Botezatu și-a ținut ascunși cei doi copii: 'Unul dintre ei…'

FOTO: Captuă video, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter