Mirela Vaida, primele declaraţii despre al patrulea copil. Vedeta şi soţul au luat decizia

Publicat pe

Mirela Vaida a vorbit în premieră despre al patrulea copil. Vedeta îşi doreşte o familie mare. Este curajoasă chiar să rămână din nou însărcinată. Declaraţii inedite!

Mirela Vaida este însărcinată în şapte luni, cu al treilea copil. Spre deosebire de celelalte două, sarcina aceasta a luat-o prin surprindere. NU şe aşteaptă să conceapă acum al treilea bebeluş, dar l-a primit cu braţele deschise.

Este şi mai curajoasă de atât şi îşi vrea ca până la 40 de ani să îl facă şi pe al patrulea.

„Până la 40 de ani îl fac și pe al patrulea', a afirmat Mirela Vaida la emisiunea „Răi da buni', de la Antena Stars. Vedeta în vârstă de 36 de ani se află în cea de-a șaptea lună de sarcină.

„Nasc natural, iau avionul şi mă duc la Eurovision', a spus Mirela Vaida, care concurează la Selecția Națională Eurovision 2019. Iată melodia cu care se prezintă.

Ce face Mirela Vaida, după ce nu mai apare la TV

De aproape o lună, prezentatoarea TV a rămas fără emisiune. Mirela Vaida își petrece acum mult mai mult timp alături de copii ei, iar cei mici se bucură din plin. Bebelușul cu numărul trei este pe drum, iar Mirela Vaida spune că este cea mai ușoară sarcina din toată, pentru că nu simte oboseală și nici nu are alte probleme. Viitoarea mămică speră să revină pe micul ecran în curând, pentru că întotdeauna a fost încântată de job-ul pe care îl are.

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter