Vedete la evenimentul secret al Andreei Raicu. Cine a declarat ”e clar că Raicu a înnebunit”...

Publicat pe
Vedete la evenimentul secret al Andreei Raicu. Cine a declarat 'e clar că Raicu a înnebunit'...Vedete la evenimentul secret al Andreei Raicu. Cine a declarat 'e clar că Raicu a înnebunit'...

În cadrul unui eveniment atipic, ținut secret până în ultima clipă, Andreea Raicu și-a lansat cartea 'Descoperă-te', o cheie spre descoperirea echilibrului de sine. Invitații au parcurs un traseu inițiatic tulburător, care a presupus deplasarea prin subsolul clădirilor istorice din centrul Bucureștiului. Alături de Andreea, la eveniment au luat parte numeroase vedete.

Andreea Raicu le-a făcut invitaților la evenimentul său secret o surpriză de proporții, propunându-le un traseu inițiatic până la spațiul în care a avut loc lansarea propriu-zisă a cărții sale 'Descoperă-te'. În cartea sa, vedeta vorbește despre călătoria spre echilibrul de sine, descoperind frumusețea autentică printr-un stil de viață sănătos și o continuă dezvoltare personală. Subiectul cărții s-a oglindit în conceptul evenimentului, oaspeții fiind trimiși în cele mai ascunse colțuri ale subconștientului, cu scopul descoperirii de sine și înfruntării celor mai ascunse temeri.

Andreea Raicu și-a lansat cartea 'Descoperă-te'

„Tocmai de aceea am ales să organizez o metaforă senzorială a tuturor acestor emoții și traume – am ales să oblig invitații să treacă printr-un adevărat purgatoriu al durerilor interioare care ne urmăresc de multe ori toată viața și pe care le purtăm cu noi deși ne obosesc și uneori chiar ne distrug șansele la o viață lină, fericită și echilibrată', a scris Andreea pe blogul ei.

Invitații la eveniment nu au știut până în ultima clipă ce li se pregătește, așadar uimirea a fost cu atât mai mare cu cât, pentru a ajunge la locul în care Andreea Raicu îi aștepta, aceștia s-au deplasat prin subsolul clădirilor istorice din centrul Bucureștiului. De altfel, înainte de marea lansare, Andreea a postat pe contul său de Instagram următorul mesaj: 'Azi e ziua cea mare. Râd eu, râd, dar am niște emoții pentru diseară ce nu pot să vă spun. Împreună cu niște oameni foarte creativi și minunați am pregătit un eveniment după care invitații sigur vor spune WOW' ori e clar că Raicu a înnebunit'.

Foto: PR

Citește și:

Meghan Markle, într-o ţinută neagră la nunta Prinţesei Eugenie. Ducesa de Sussex a ales un outfit sobru

Cine a creat rochia de mireasă a Prințesei Eugenie

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter