Vedete și influenceri, la VIVA! Influencers Party 2019. Primele imagini de la eveniment: cele mai spectaculoase ținute

Publicat pe

Vedete, bloggeri, vloggeri și jurnaliști iau parte la VIVA! Influencers Party, eveniment care aduce laolaltă cele mai puternice nume din online.

Oana Roman, prima aparitie publica dupa ce a iesit din spital! Noutati despre starea ei de sanatate, despre vila pe care tocmai si-a cumparat-o si adevarul despre divortul lui Mitoseru!

Publicată de Revista VIVA! pe Miercuri, 11 septembrie 2019

Vedete și influenceri, la VIVA! Influencers Party 2019. Primele imagini de la eveniment: cele mai spectaculoase ținuteVedete și influenceri, la VIVA! Influencers Party 2019. Primele imagini de la eveniment: cele mai spectaculoase ținute

Oricât de controversat a devenit poate termenul de 'influencer', invitații la petrecerea organizată de VIVA! au lăsat la intrare orice gând negativ, au făcut fotografii la frumoasele cornere pregătite de partenerii noștri, au socializat și au admirat ținutele vedetelor, alese conform dress code-ului de anul acesta, 'print forever'.

Mulțumim partenerilor noștri, glo și ParkLake.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și:
Vinurilor The Iconic Estate, lichiorului premium SABER Elyzia, ginului Hendrick’s prin Alexandrion Group,  NESCAFÉ Dolce Gusto, Donut Studio, Flori de Lux, Otto Stories, Music Gear si Print Design”

FOTO: Sorin Cioponea, Angelescu Dumitru, Vlad Chirea, Andrei Via 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter