Mihai Mitoșeru, prima apariție la un eveniment după anunțul divorțului de Noemi

Publicat pe

S-a aflat recent că Mihai Mitoșeru va divorța de Noemi. Iată că acesta nu își îneacă amarul singur, acasă, ci iese la evenimente, să socializeze. Iată cum a apărut la VIVA! Influencers Party 2019!

Mihai Mitoșeru a acceptat invitația noastră de a participa la VIVA! Influencers Party! Puțin după ora 19.30, acesta a ajuns la Parklake, unde mai multe vedete și influencers făceau poze la panou.

Acesta a ales să îmbrace o cămașă colorată și a avut la purtător și zâmbetul pe care cu toții îl cunoaștem. Chiar săptămâna trecută s-a aflat că divorțează de Noemi, cea care i-a fost alături 13 ani . La petrecere, acesta a venit însoțit de Oana Roman, buna lui prietenă.

 

Mihai Mitoșeru, prima apariție la un eveniment după anunțul divorțului de NoemiMihai Mitoșeru, prima apariție la un eveniment după anunțul divorțului de Noemi

Vedete și influenceri, la VIVA! Influencers Party 2019. Primele imagini de la eveniment: cele mai spectaculoase ținute

Oricât de controversat a devenit poate termenul de ‘influencer’, invitații la petrecerea organizată de VIVA! au lăsat la intrare orice gând negativ, au făcut fotografii la frumoasele cornere pregătite de partenerii noștri, au socializat și au admirat ținutele vedetelor, alese conform dress code-ului de anul acesta, ‘print forever’.

Mulțumim partenerilor noștri, glo și ParkLake.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și:
Vinurilor The Iconic Estate, lichiorului premium SABER Elyzia, ginului Hendrick’s prin Alexandrion Group,  NESCAFÉ Dolce Gusto, Donut Studio, Flori de Lux, Otto Stories, Music Gear si Print Design”

Foto: Sorin Cioponea, Angelescu Dumitru 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter