Adelina Pestrițu, apariție spectaculoasă la VIVA! Influencers Party 2019. A purtat un costum elegant

Publicat pe

Adelina Pestrițu a atras toate privirile la VIVA! Influencers Party 2019. Vedeta a purtat un costum negru care i-a venit perfect. A fost apariția serii!

A spus DA și a acceptat invitația noastră de la VIVA! Influencers Party 2019. Adelina Pestrițu a ales un costum negru, cu câteva inserții print. A purtat părul într-o coadă și și-a accesorizat ținuta cu bijuterii aurii. Apariția ei e de senzație! Priviți galeria foto!

Adelina Pestrițu, apariție spectaculoasă la VIVA! Influencers Party 2019. A purtat un costum elegantAdelina Pestrițu, apariție spectaculoasă la VIVA! Influencers Party 2019. A purtat un costum elegant

Vedete și influenceri, la VIVA! Influencers Party 2019. Primele imagini de la eveniment: cele mai spectaculoase ținute

Oricât de controversat a devenit poate termenul de ‘influencer’, invitații la petrecerea organizată de VIVA! au lăsat la intrare orice gând negativ, au făcut fotografii la frumoasele cornere pregătite de partenerii noștri, au socializat și au admirat ținutele vedetelor, alese conform dress code-ului de anul acesta, ‘print forever’.

Mulțumim partenerilor noștri, glo și ParkLake.
Pentru sprijinul acordat, mulțumim și:
Vinurilor The Iconic Estate, lichiorului premium SABER Elyzia, ginului Hendrick’s prin Alexandrion Group,  NESCAFÉ Dolce Gusto, Donut Studio, Flori de Lux, Otto Stories, Music Gear si Print Design”

FOTO: Sorin Cioponea, Angelescu Dumitru, Vlad Chirea, Andrei Via 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter