Viorel Cataramă a primit rezultatul celui de-al treilea test pentru COVID-19. Decizia luată de soția lui, medicul estetician Adina Alberts, imediat după | EXCLUSIV

Publicat pe

Viorel Cataramă a primit rezultatul și celui de-al treilea test pentru COVID-19. În urmă cu mai bine de o săptămână, milionarul a declarat că vrea să se autoinfecteze cu noul coronavirus și a mers într-o zonă care era focar de infecție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Iată că a venit și cel de-al treilea rezultat pentru testul COVID-19, pe care Viorel Cataramă l-a făcut după ce a fost în localitatea Bărbulești, din Ialomița, pentru a se autoinfecta cu noul coronavirus. NEGATIV este și cel de-al treilea rezultat, iar afaceristul este în afara oricărui pericool.

'Două teste RT-PCR, plus un test IgG/IgM, total trei teste, toate negative', a declarat Viorel Cataramă, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Soțul medicului estetician Adina Alberts nu s-a ferit să vorbească și despre nemulțumirile pe care le are în prezent. Deși este acasă alături de familie, Viorel Cataramă este revoltat de decizia autorităților.

'Fericit în familie, revoltat față de decizia autorităților privind suspendarea libertăților și falimentarea României de către Președintele Iohannis și Parlamentul României.', a declarat Viorel Cataramă.

De asemenea, afaceristul a anunțat că mâine se va întâlnit cu IPS Teodosie pentru a găsi căi și mijloace, astfel încât credincioșii să poată merge la biserică.

'Mâine, la ora 13.30 mă voi întâlni la Constanța, la cererea domniei sale, cu IPS Teodosie. Cred că vom putea identifica căi și mijloace prin care preotii și credincioșii să poată sluji în biserici.', a spus Viorel Cataramă.

Citește și: Viorel Cataramă, primele declarații după rezultatul experimentului COVID: „Am demonstrat pentru toți românii că nu era nevoie de măsuri pentru limitarea libertăților”

Adina Alberts s-a întors cu fetița acasă la Viorel Cataramă

Când soțul ei a luat decizia de a se expune pericolului de a se infecta cu noul coronavirus, Adina Alberts și-a luat fetița și a părăsit domiciliul pentru siguranța lor.

Viorel Cataramă a primit rezultatul celui de-al treilea test pentru COVID-19. Decizia luată de soția lui, medicul estetician Adina Alberts, imediat după | EXCLUSIVViorel Cataramă a primit rezultatul celui de-al treilea test pentru COVID-19. Decizia luată de soția lui, medicul estetician Adina Alberts, imediat după | EXCLUSIV

Medicul estetician a respectat decizia soțului său, însă nu a vrut să pună în pericol sănătatea micuței lor. Viorel Cataramă ne-a mărturisit că familia s-a reunit, iar Adina Alberts s-a întors acasă împreună cu fiica lor.

'Familia s-a reunit sămbătă. Suntem cu toții foarte fericiți și suntem bine', a mai spus afaceristul.

Citește și: Adina Alberts și Viorel Cataramă locuiesc într-o vilă super luxoasă. Primele imagini din căminul lor conjugal: interiorul casei arată ca un muzeu / EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter