Vladimir Găitan a fost înmormântat cu onoruri militare. Actorul a fost condus pe ultimul drum de familie și colegi

Publicat pe

Vladimir Găitan a fost înmormântat sâmbătă cu onoruri militare. Actorula fost condus pe ultimul drum de familie, dar și de colegii de breaslă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vladimir Găitan a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor cu onoruri militare. Așa cum și-a dorit actorul, slujba religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, din București. Toți cei care au venit la să-și ia rămas bun de la regretatul actor au respectat măsurile de protecție și de distanțare, impuse de pandemie. După terminarea slujbei, Vladimir Găitan a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

Fiul lui Vladimir Găitan, Alexandru, a reușit să vină din Anglia pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum. Acesta a stat în permanență alături de mama sa, Tunde Găitan, potrivit Libertatea.

Vladimir Găitan a avut o sublimă calitate, a trecut prin viață frumos și-a pregătit milostenie în viața asta, a ajutat sărmanii, a ajutat biserica', a spus preotul care a oficiat slujba.

Printre cei care au venit să-și ia rămas bun de la actor se numără Horațiu Mălăele, Monica Pop, Serghei Mizil.

Vladimir Găitan a fost înmormântat cu onoruri militare. Actorul a fost condus pe ultimul drum de familie și colegiVladimir Găitan a fost înmormântat cu onoruri militare. Actorul a fost condus pe ultimul drum de familie și colegi

Citește și: Drama neștiută a lui Vladimir Găitan. Actorul se luptă de ani de zile cu o boală gravă a sângelui, declanșată de accidentul nuclear de la Cernobîl: 'Simt că sfârşitul îmi e aproape…'

Citește și: Vladimir Găitan, mărturisire cutremurătoare cu puțin timp înainte să treacă în neființă: „Îmi aștept sfârșitul și nu mai vreau altceva!”

Citește și: Vladimir Găitan și soția lui, Tunde, poveste de dragoste ca-n filme: „M-am îndrăgostit la prima vedere și în trei luni ne-am căsătorit”

Citește și: Drama lui Vladimir Găitan. Regretatul actor și soția lui au pierdut 7 copii: „Mi-am dorit atât de mult încât n-am conceput să fiu un tată sever”

Vladimir Găitan a murit la vârsta de 73 de ani

Actorul Vladimir Găitan s-a stins din viață. Actorul în vârstă de 73 de ani s-a luptat ani la rând cu o boală foarte grea, cancer limfatic. Din păcate, el a decedat după mulți ani de suferință. Deși era bolnav, el a continuat să muncească și anul acesta, pentru a își putea permite tratamentul și întreține familia.

Marele actor Vladimir Găitan împlinise, în februarie, vârsta de 73 de ani. Dar, de aproape trei decenii, acesta a suferit de o boală cumplită, cancer al sângelui. În ultimii ani, a făcut transfuzii de sânge și citostatice la spitalul Fundeni, dar a trebuit să urmeze și un tratament medicamentos, după o schemă elaborată.

Vladimir Găitan a fost înmormântat sâmbătă, 14 noiembrie, la Cimitirul Bellu. Colegii de breaslă au venit să-și ia rămas bun de la regretatul actor.

FOTO: Dumitru Angelescu

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter