Vladimir Găitan și soția lui, Tunde, poveste de dragoste ca-n filme: "M-am îndrăgostit la prima vedere și în trei luni ne-am căsătorit"

Publicat pe

Vladimir Găitan, unul dintre cei mai apreciați actori români, s-a stins din viață ieri, 10 noiembrie, după ce a luptat ani de zile cu o boală necruțătoare, Alături i-a fost permanent Tunde, soția lui, de care îl leagă o poveste de dragoste emoționantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Puțină lume știe că Vladimir Găitan s-a luptat timp de 30 de ani cu o afecțiune gravă a sângelui, declanșată de explozia de la Cernobîl. Din nefericire, ieri actorul a pierdut lupta cu boala, lăsând în urmă o soție și o familie îndurerată. Tunde Găitan i-a fost actorului permanent alături până în ultima clipă, pe cei doi legându-i o emoționantă poveste de dragoste.

Actorul a povestit, în cadrul unui interviu pentru taifasuri.ro cum și-a cunoscut soția, de care s-a îndrăgostit la prima vedere și pe care a cerut-o în căsătorie după doar trei luni de relație.

„Am o soţie superbă, o femeie care şi-a înţeles menirea şi care s-a sacrificat pentru noi (n.r. – protagonistul şi copiii), ea fiind absolventă la Institutul de Educaţie Fizică şi Sport. A fost doi ani profesoară de sport, foarte iubită de elevi. Şi astăzi întâlneşte pe stradă oameni în toată firea, care îşi amintesc de doamna profesoară sau dirigintă Tunde Găitan. Clasele ei veneau la noi acasă şi făceau cheful de sfârşit de an, povestea actorul.

„Am văzut nişte picioare superbe şi am întrebat ale cui sunt”

Vladimir Găitan a povestit că s-a îndrăgostit de Tunde de cum a văzut-o și nu s-a lăsat intimidat nici măcar de faptul că tânăra era, la vremea respectivă, iubita unui coleg de-al său…

„Eram în armată şi se turna, la Arad, un film despre eroii de la Păulişi. Ministerul Armatei mi-a aprobat să particip la filmări şi să se considere că fac şi armata. M-au lăsat să stau la hotel. Două luni, cât au durat filmările, am avut statut privilegiat. Într-o zi eram liber, deoarece filmasem noaptea. Stăteam pe terasa Restaurantului Astoria cu trei colegi şi beam bere. Am văzut nişte picioare superbe şi am întrebat ale cui sunt. Mi s-a spus că n-am nicio şansă, pentru că este iubita colegului meu de cameră, Vlad Rădescu.

Ca să nu mai lungesc povestea, i-am cam furat iubita. Am înţeles că ei doar se cunoşteau, iar ea venise în ziua respectivă să-l invite la masă. El a făcut o impoliteţe, ea s-a supărat foarte tare şi a venit la noi spunându-ne: „Eu invitam pe dumneavoastră la masă.' Vorbea greşit româneşte, pentru că este unguroaică veritabilă. Ne-am ridicat toţi patru. Ea se cunoştea cu ceilalţi trei, pentru că fusese prezentată. Singura figură nouă era a mea. Doamna Găitan spune că a fost şi ea „electrocutată' de „curăţenia' mea.

Mi-a spus că eram atât de pur, ras în cap, speriat de bombe, pentru că veneam din armată, că arătam ca un pui de găină şi a avut un sentiment de milă… că s-a îndrăgostit instantaneu de mine. Eu eram deja înnebunit când am văzut şi partea de sus, nu doar picioarele. Era o frumuseţe de fată, de care m-am îndrăgostit la prima vedere, dovadă că în trei luni ne-am şi căsătorit, istorisea Vladimir Găitan pentru sursa citată.

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină: „Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă”. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu pentru o siluetă de vis, la 50 de ani. Trucurile și meniul ei zilnic

Citește și: Cum se simte mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, la jumătate de an după ce a fost în comă, și cine are grijă de ea. Nu este soțul ei!

Citește și: Horia Tecău are COVID-19. Cum se simte tenismenul: „Îi îndemn pe cei care au luat contact cu mine să se testeze”

Citește și: Câinele lui Joe Biden ar putea intra în istorie: este primul câine adoptat care ajunge la Casa Albă. A fost salvat de la hingheri

„Eram un bărbat frumos și foarte curtat de admiratoare”

Dat fiind că în tinerețe Vladimir Găitan a fost unul dintre cei mai sexy actori, nu a dus niciodată lipsă de admiratoare, însă soția lui a trecut cu eleganță peste momentele delicate, fără să fie geloasă .

„Am trecut peste greutăţile vieţii iubindu-ne şi respectându-ne foarte mult. Meritul principal îl are ea, care mi-a fost alături şi m-a tolerat, dar n-a fost uşor. Eram un bărbat frumos şi foarte curtat de admiratoare. Se trezea cu ele acasă, le mai punea să bată covoarele… Erau nişte fătuci înamorate, care acceptau toată povestea doar să fie în preajma mea.

Ea a înţeles fenomenul, le-a pus la treabă pe câteva, până când le-a convins că statul în preajma mea nu este nicio fericire şi nicio mulţumire, că e de muncit. A fost o fată înţeleaptă, care a gestionat lucrurile foarte bine, cu multă căldură, şi n-au existat cutremure, momente de cumpănă în căsnicia noastră, decât cele legate de-o boală care ne-a speriat, de dispariţiile părinţilor noştri, care ne-au îndurerat, dar între noi doi n-au existat niciodată disensiuni', a mai spus Vladimir Găitan pentru revista Taifasuri..

Vladimir Găitan s-a stins din viață pe 10 noiembrie, după ce, la 73 de ani, după ce s-a luptat ani la rând cu o boală foarte grea, cancer limfatic. Din păcate, deși era bolnav, el a continuat să muncească și anul acesta, pentru a își putea permite tratamentul și întreține familia. Vladimir și Tunde Găitan au împreună doi copii, o fiică, pe Gloria, care a îmbrățișat cariera cariera tatălui ei, și pe Alexandru, mutat de ceva vreme în Londra.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter