Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Vedeta nu mai suportă violențele: ”O să iau o pauză pentru siguranța copiilor”

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 11 noiembrie 2020, 11:04

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost cea care a făcut anunțul și a mărturisit că nu mai poate suporta violențele din partea afaceristului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Scenele de violență din familia lor nu sunt deloc străine publicului, pentru că afaceristul a fost surprins de mai multe ori în timp ce o bate pe vedetă. Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de brunetă în urmă cu puțin timp. Vedeta susține că nu mai poate sta lângă un bărbat agresiv, iar problemele pe care acesta le are sunt din cauza familiei lui.

Brigitte crede că familia soțului ei îi dorește răul și vrea să profite de banii pe care ea îi are. Vedeta a vorbit într-un interviu despre motivul pentru care a ales să se despartă de bărbatul de care s-a îndrăgostit la Ferma.

'Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci.', a spus Brigitte la Antena Stars.

mama-lui-Florin-Pastramămama-lui-Florin-Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit

Vedeta preferă să spună stop căsniciei pentru siguranța ei și a copiilor ei. Florin Pastramă s-a dovedit a fi violent în repetate rânduri, iar imaginile au ajuns și în presă.

'Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! (…) Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie', a mai spus Brigitte.

Citește și: Florin Pastramă nu regretă că a bătut-o pe Brigitte: 'Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie”. Ce spune vedeta: 'Eu am trăit cu ideea că el are o amantă'

Citește și: Clipe de groază pentru Brigitte! Dovada că Florin Pastramă o bate: în timpul unei certe aprinse, a luat-o de ceafă, a smucit-o, a împins-o…

Citește și: Florin Pastramă o acuză pe Brigitte că s-a căsătorit cu Ilie Năstase pentru bani. Reacția ei: 'L-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul'

Citește și: Brigitte a pus piciorul în prag! Condiția pe care i-a pus-o lui Florin Pastramă, după apariția imaginilor când este bătută: „I-a spus clar că, dacă se mai repetă astfel de scene…”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton