Zenaida, ținută spectaculoasă la nunta părinților. Cum și-a îmbrăcat Adelina Pestrițu fetița

Publicat pe

Micuța Zenaida a lipsit de la cununia civilă a părinților, dar la cununia religioasă Adelina Pestrițu a avut grjă să-și îmbrace fiica într-o ținută spectaculoasă.

Astăzi, 20 iulie, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit. Dacă la cununia civilă nu a fost nimeni invitat, iar totul s-a întâmplat pe repede înainte, la nuntă treburile stau cu totul altfel. Peste 300 de invitați vor petrece până dimineața la cea mai așteptată nuntă din showbiz-ul românesc.

Adelina Pestrițu s-a ocupat din timp de vestimentația fetiței sale. Zenaida a purtat la nunta părinților o rochiță comandă din Statele Unite ale Americii, iar încălțămintea a fost comandată special din Marea Britanie.

Citește și: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit azi. Primele imagini de la nuntă

Adelina Pestrițu, rochii de mireasă de 40.000 de euro

Adelina Pestrițu a ales să poarte în ziua cea mare mai multe rochii de mireasă. Prima rochie o va purta la biserică, acolo unde își va uni destinele cu Virgil Șteblea în fața lui Dumnezeu, iar cea de-a doua rochie o va purta seara, la petrecere. Pe cele două rochii de mireasă, Adelina Pestrițu ar fi plătit 40.000 de euro, potrivit cancan.ro.

Vedeta și-a comandat rochiile de mireasă în Barcelona, iar acestea au venit în România înainte cu câteva zile înainte de nuntă. Adelina Pestrițu avea mari emoții cum îi vor veni, pentru în ultima perioadă a slăbit foarte mult din cauza stresului.

Peste 300 de invitați la nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea

Cununia religioasă a început la ora 17.00, iar petrecerea va începe la ora 20.00 și va avea loc într-un restaurant de lux din Capitală. La nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea peste 300 de invitați au spus prezent.

FOTO: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro