Ce viciu ai în funcție de zodie. Ce zodii au probleme cu alcoolul, cine este dependent de sex sau de jocuri de noroc

Publicat pe

Fiecare zodie este predispusă unui anumit viciu! Sigur că nu este o regulă, dar analizând la modul general există anumite vicii comune celor dintr-o anumită zodie. Astfel, dacă visezi la o familie fericită și un bărbat responsabil, ai grijă la Gemeni și Lei pentru că îți pot da bătăi de cap!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Specialiștii în astrologie susțin că există vicii și dependențe asociate fiecărui semn zodiacal.

Ce viciu ai în funcție de zodie. Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt fumători înrăiți și au și o predispoziție pentru dependența de alcool. Odată ce au căzut în această patimă este greu să mai fie determinați să renunțe.

Ce viciu ai în funcție de zodie. Taur

Taurii sunt predispuși să exagereze cu mâncarea, dar și cu băutura. De asemenea, persoanele născute sub acesrt semn astral pun mare preț pe sexualitate și senzualitate, astfel că pot cădea adeseori în capcana frustrării sexuale.

Ce viciu ai în funcție de zodie. Gemeni

Gemenii sunt predispuși la dependență de țigări. De asemenea, nativii din această zodie sunt foarte pasionali și sunt predispușiu la dependența de sex.

Ce viciu ai în funcție de zodie. Rac

Racii au tendiția de a se refugia în mâncare. De asemenea, aceștia sunt predispuși la dependența de tutun, potrivit tacataca.prosport.ro.

Ce viciu ai în funcție de zodie. Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt considerați printre cei mai vicioși din zodiac. Sunt predispuși la dependența de jocuri de noroc, dar și la cea de alcool. De asemenea, nici infidelitatea nu le este străină. le place să facă totul în exces.

Citește și:

Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop. Cum sunt influențate zodiile de Era Vărsătorului, în 2021

Ce viciu ai în funcție de zodie. Fecioară

Despre nativii din zodia Fecioarei se spune că cea mai mare dependență a lor este cea legată de muncă. Sunt atât de meticuloși încât nu suportă să vadă că totul în jurul lor este perfect aranjat. Sunt tot timpul implicați într-o activitate pentru că nu le place să stea degeaba.

Ce viciu ai în funcție de zodie. Balanță

Balanțele nu se adaptează prea bine la realitate, astfel că sunt predispuse la dependență de calmante, dar și de alcool.

Ce viciu ai în funcție de zodie. Scorpion

Potrivit specialiștilor în astrologie, cei din zodia Scorpion sunt predispuși la dependență de sex. În plus, sunt dependenți de cumpărături, astfel că ccheltuiesc foarte mulți bani pe haine, dar și pe restaurante scumpe.

Ce viciu ai în funcție de zodie. Săgetător

Săgetătorii au o predilecție pentru lux, aruncând cu banii pe tot ceea ce le poate crea plăcere. De asemenea, alte vicii ale acestor nativi ar fi fumatul, alcoolul, dar și mâncatul în mod excesiv.

Ce viciu ai în funcție de zodie. Capricorn

Persoanele din zodia Capricorn sunt obsedate de dorința de a avea foarte mulți bani, astfel că atenția lor este concentrată adesea acestui lucru, pentru că vor să le arate celor din jur că-și pot permite orice extravaganță. De multe ori fac achiziții care nu întotdeauna se dovedesc a fi utile.

Ce viciu ai în funcție de zodie. Vărsător

Vărsătorilor le place aventura și sunt dependenți de adrenalină, încercând să facă întotdeauna cele mai neașteptate și nebunești lucruri. Fac întotdeauna ce doresc și tind să-și impună propriile reguli în fața celorlalți

Ce viciu ai în funcție de zodie. Pești

Peștii sunt persoane extrem de sensibile și atunci când suferă sau sunt supărați au tendința de a se refugia în alcool.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter