Dependențele zodiei Berbec. Kristen Stewart a trecut prin asta! Vezi care sunt!

Publicat pe

Majoritatea persoanelor se luptă cu dependențele, indiferent de natura lor. Poți fi dependent de fumat, de shopping, de alcool sau de ciocolată, așa că fiecare exces îți poate afecta sănătatea sau relațiile cu ceilalți într-un anumit fel.

Fiecare zodie are nativi cu vicii, așa cum sunt și Berbecii. Încăpățânați de fel, dar și firi întreprinzătoare, cei născuți sub semnul Berbecului sunt predispuși la diferite dependența din cauza felului lor de a trata persoanele din jur. Își abandonează repede prietenii, deși par că nu ar face asta vreodată, și tind să se refugieze în singurătate și să intre în tot felul de anturaje dubioase.

Din cauza anxietății, se vor îndrepta către fumat și către consumul de alcool. Pot suferi de boli incurabile  din cauza stilului de viața nesănătos. Vor apela la medicamente antidepresive și le va fi foarte greu să renunțe la vicii. În plus, pot deveni violenți în diferite situații, mai ales din cauza faptului că aleg să trăiască în medii nepotrivite.

Kristen Stewart este un exemplu elocventa al zodiei Berbec. A devenit dependentă emoțional de actorul Robert Pattinson ceea ce a dus la ruptura relației de iubire dintre ei. A suferit mult, iar din această cauză a adoptat un stil de viață ciudat, plin de excese. În prezent, actrița s-a reorientat și are o relație cu o femeie.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Se vede că Jennifer Lopez aparține uneia dintre cele mai stylish zodii! Iată care sunt acestea!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter