Horoscop 10 aprilie 2021. Certuri și probleme în dragoste pentru unele zodii

Publicat pe

Horoscop 10 aprilie 2021. Unele zodii vor avea parte de o zi liniștită, în timp ce pentru altele se anunță o zi de weekend furtunoasă. Iată ce prezic astrele și la ce trebuie să fie atenți nativii în cursul zilei de sâmbătă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Berbec

Astăzi este o zi liniștită din toate punctele de vedere așa că ar trebui să profitați din plin! Încearcă să nu pleci urechea la spusele unor pesimiști și privește cu încredere spre viitor, căci se anunță vești bune. Mulți poate nu îți înțeleg perspectiva, însă tu mergi în continuare pe drumul pe care îl consideri corect. La final, se va dovedi că tu ai fost cel care a avut dreptate. Ai mai multă încredere în intuiția ta, decât în a celor din jur!

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Taur

Bucură-te de weekend așa cum nu ai mai făcut-o demult! Răsfață-te, relaxează-te pentru că meriți după o săptâmână plină de evenimente și stresantă. E timpul să te mai pui și pe tine pe primul loc, mai ales că nu arde nimic. Eventualele probleme care se ivesc pot fi rezolvate cu ușurință și săptămâna viitoare.

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Gemeni

Te vei elibera de responsabiltăți și ți se va lua o piatră de pe inimă, însă la final vei fi extenuat. Așadar, profită de ziua liberă pentru a te retrage într-un loc al tău, departe de zgomot și agitație. Te-ai putea relaxa în compania familiei și persoanelor dragi. Ai putea profita de această ocazie pentru a primi unele sfaturi în legătură cu probleme care te macină.

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Rac

Atenție, s-ar putea isca discuții în familie! Încearcă să-ți menții cumpătul și să nu te enervezi mai mult decât este cazul. Discuțiile pe probleme comune ar putea degenera, însă nu are rost să alimentezi tensiunile. Expune-ți punctul de vedere fără să ai tendința de a-i influența și pe ceilalți. La final, clarifică toate aspectele și nu rămâneți supărați unii pe ceilalți.

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Cel mai mare defect, în funcție de zodie

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Leu

Astăzi se pune problema despre un proiect de familie, care ar putea veni la pachet cu anumite câștiguri financiare. În plan amoros, ai putea întâmpina anumite greutăți. Dacă vrei să eviți certurile ai grijă să nu mai aduci trecutul în discuție. Concentrează-te pe prezent și lasă reproșurile de acest tip deoparte!

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Fecioară

Dacă ridici tonul la fiecare pas și vei avea o atitudine negativă nu vei reuși să obții ceea ce îți dorești. Mai mult, un ton care nu este indicat ar putea înrăutăți lucrurile. Ia lucrurile cu calm și vei observa că soluția este chiar la îndemână! În dragoste, se anunță vremuri dificile, dat fiind și că influenţa lui Saturn are de-a face cu tensiunile acumulate în ultima perioadă!

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Balanţă

Acțiune este cuvântul cheie pntru Balanță în această zi de sâmbătă. Totuși, dacă vei începe de dimineață cu bifarea activităților pe care ți le-ai propus ai toate șansele să-ți duci planurile la bun sfârșit. Totuși, în mijlocul agitației, nu uita să mai iei „câte o gură de aer', ai nevoie și de o plimbare sau puțină relaxare.

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Scorpion

Poate nu stai foarte bine la capitolul „finanțe' în această perioadă, însă nu îți face griji. Nu intra în panică, căci este doar o problemă temporară. Partea bună este că în această zi vei reuși să găsești o soluție optimă pentru problema care nu îți dă pace. Alți colegi sau prieteni care sunt în aceeași situație îți vin în ajutor!

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Săgetător

Nu încerca să-ți impui punctul de vedere în fața apropiaților. Nu toată lumea trebuie să fie de aceeași părere cu tine. Fiecare judecă după criterii diferite, așa că e de datoria ta să asculți și opinia celorlalți înainte să consideri că dreptatea este mereu de partea ta!

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Capricorn

Nativii din Capricorn ar putea avea parte de o surpriză… mai puțin plăcută! O persoană care nu vă este pe plac v-ar putea vizita, însă preț de câteva ore, chiar dacă nu vă veți păstra zâmbetul pe buze, măcar să va abțineți de la gesturi care ar putea stârni interpretări. După-amiază, vei avea parte de momente mai plăcute, în compania celor dragi!

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Vărsător

Vărsătorii sunt excentrici, însă face parte din farmecul lor și toți ar trebui să se obișnuiască cu asta! Sâmbătă ai putea exagera puțin și, cel mai probabil, îi vei lua prin surprindere pe cei din jurul tău. Totuși, nu-ți face probleme! Acțiunile tale nu sunt ieșite din comun, doar că nimeni nu se aștepta la asta de la voi!

Horoscop 10 aprilie 2021 pentru Peşti

Astăzi vei da dovadă de generozitate și îți vei etala latura bună a personalității tale. Fie că e vorba de prieteni, familie, cazuri sociale, în această zi vei face mult bine și totul s-ar putea întoarce înzecit în favoarea ta. Chiar dacă nu aștepți nimic în schimb, veștile bune te vor copleși!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter