De ce nu se difuzează Burlacul astă seară. Ce se întâmplă cu show-ul de la Antena 1

Publicat pe

Burlacul nu se difuzează în această seară, 9 aprilie 2021? Antena 1 a modificat grila de programe, astfel că în locul emisiunii vineri de va difuza un film. Iată ce se întâmplă cu show-ul de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Burlacul nu se difuzează astă seară, după ce au survenit mai multe modificări în programul postului tv.

S-a luat decizia ca ora și ziua difuzării emisiunii Burlacul să se schimbe. Astfel, show-ul prezentat de Răzvan Fodor și care îl are în prim-plan pe Andi Constantin, nu va mai putea fi urmărit în zilele de vineri.

De ce nu se difuzează Burlacul astă seară. Ce se întâmplă cu show-ul de la Antena 1De ce nu se difuzează Burlacul astă seară. Ce se întâmplă cu show-ul de la Antena 1

Când se difuzează emisiunea Burlacul

Emisiunea a fost scoasă din grila Antenei 1 în această săptămână și urmează să fie difizată din nou începând de săptămâna viitoare. Emisiunea Burlacul va putea fi urmarită în zilele de joi, în loc de vineri. Acesta va fi difuzată de la ora 23.00, cu trei ore mai târziu față de programul inițial.

Vinerea aceasta, de la ora 20.30, când trebuia să fie Burlacul, Antena 1 va difuza filmul „Contele de Monte Cristo’ (2002) cu Jim Caveizel, potrivit tvmania.ro.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Hannelore de la Insula Iubirii și Burlacul Andi Constantin

Citește și: Andi Constantin, primul sărut la Burlacul:”Cred că acest moment a fost perfect!”

Citește și: Burlacul Andi Constantin a suferit din dragoste. Ce s-a întâmplat cu prima lui iubită:”Eram foarte gelos”

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Andi Constantin este Burlacul

Andi Constantin este Burlacul în cel de-al șaselea sezon. Multiplu campion la fitness și antreprenor, Andi este pregătit să plece în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii!.

Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele’, se descrie Andi.

Burlacul recunoaște că altfel se imagina la această vârstă și speră că va găsi în curând femeia alături de care să împartă viața de familie.

‘Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie. Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!’, a mai spus Andi Constantin. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter