Horoscop 10 septembrie 2021. Leii simt fluturi în stomac

Publicat pe

Horoscop 10 septembrie 2021. Leii simt fluturi în stomac astăzi, pare că toată lumea este a lor și găsesc rezolvare la orice problemă poate apărea. Sunt regii zodiacului astăzi și le merge totul strună. Pentru ei, așadar, dacă dragoste este, totul este! Ce spun astrele și pentru celelalte zodii în ziua de 10 septembrie 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 10 septembrie 2021 Berbec

Astăzi s-ar putea sesiza că anumite persoane din familie nu sunt îndeajuns de cinstite cu voi, dragi Berbeci, în special în ceea ce privește munca prin casă. Nu vă mirați dacă auziți scuze! Acest lucru ar putea fi iritant, dar nu vă lăsaţi copleşiţi, discutaţi sincer, evitaţi conflictele.

Horoscop 10 septembrie 2021 Taur

Cei aflaţi sub semnul Taurului ar putea începe un nou proiect. Aveţi multe idei, dar cu toate acestea, este posibil să nu vă puteţi decide în privinţa a ceea ce vă place mai mult. Puneţi toate lucrurile în balanţă şi găsiţi soluţia câştigătoare.

Horoscop 10 septembrie 2021 Gemeni

Nativii Gemeni ar putea avea nevoie de ajutorul unei persoane influente, cu mai multă experienţă în domeniul profesional în care activează. Nu vă fie teamă să cereţi un sfat, s-ar putea să vă fie de folos în proiectele pe care le demaraţi.

Citește și: Imagini de la prima ediție „Bravo, ai stil! Celebrities! Ce ținute vor purta concurentele

Citește și: Ioana Ignat recunoaște că a fost dependentă de alcool:„Nu mă mai încânta nici succesul

Citește și: Cele mai mincinoase zodii. Pe ei nu te poți baza

Horoscop 10 septembrie 2021 Rac

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Racului vor fi vizitaţi de o persoană apropiată, fie o rudă ori un prieten. Bucuraţi-vă de companie şi nu ezitaţi să cereţi sau oferiţi ajutor în cazul în care aveţi nevoie unul de celălalt.

Horoscop 10 septembrie 2021 Leu

Confuzia vă înconjoară problemele financiare. Cineva apropiat ar putea fi lovit de cheltuieli neașteptate, iar această persoană ar putea să vă ceară un împrumut. În cursul zilei de astăzi, este posibil să întâlniți o persoană nouă. Într-un fel sau altul, călcâiele voastre se vor aprinde și veți avea mii de fluturi în stomac. Încecați să vedeți dacă va place pentru început acea persoana sau daca este pur și simplu o iluzie. 

Horoscop 10 septembrie 2021 Fecioară

Astăzi v-ați putea simți extrem de aventuroși. S-ar putea să fiți tentați să participați la activități riscante, cum ar fi drumețiile în sălbăticie. Nu este o zi bună pentru asta. Planificați o călătorie pentru viitorul apropiat, dacă doriți, dar astăzi este mai bine să stați acasă.

Horoscop 10 septembrie 2021 Balanță

Poate că v-ați agitat prea mult în ultimele zile şi aţi depus prea mult efort, aşa că s-ar putea să vă treziți cu dureri musculare. Ar trebui să continuați să faceți mișcare, dar încercaţi să mai luaţi o pauză atunci când corpul dă semne că nu mai poate.

Horoscop 10 septembrie 2021 Scorpion

Evenimentele supărătoare legate de un prieten ar putea să te facă un pic confuz. Situaţia nu este ceva la care te-ai fi putut aștepta, așa că tu și ceilalți încercaţi să-i găsiţi un sens, o rezolvare, potrivit observatornews.ro. Ar trebui încheiată cumva în următoarele câteva zile.

Horoscop 10 septembrie 2021 Săgetător

Se anunţă o zi agitată pentru nativii Săgetător. Pot să apară conflicte în familie sau cu prietenii. Încercaţi să nu puneţi paie pe foc. Fiţi înţelegători şi încercaţi să nu vă impuneţi punctul de vedere cu orice preţ. În a doua parte a zilei, veți fi ușor anxioși. În schimb, astăzi, sunteți foarte norocoși la bani, proiecte noi, moșteniri.

Horoscop 10 septembrie 2021 Capricorn

Nu este o zi bună pentru a călători cu avionul. Nici măcăr pentru planifica una. Aşteaptă câteva zile dacă poţi, timp în care poţi verifica dacă sunt toate în ordine pentru a evita momente neplăcute atunci când o să pleci. Relațiile de prietenie vor fi afectate după ce un secret va ieși la iveală. 

Horoscop 10 septembrie 2021 Vărsător

Astăzi, nativii zodiei Vărsător ar putea fi afectați în plan financiar, în special tranzacții, de tot felul de defecțiuni tehnice. Poate fi vorba despre un bancomat stricat sau despre o disfuncționalitate a sistemului de banking. Cântăriți foarte bine ceea ce aveți de spus și de decis. Totul se poate destrăma cu un singur cuvânt.

Horoscop 10 septembrie 2021 Peşti

Astăzi este posibil să simțiți nevoia puternică de a fi alături de prieteni, dar odată ce îi găsiți, este posibil să nu vă bucurați prea mult de compania lor. Cineva are o dispoziție proastă și a fi alături de această persoană ar putea să vă strice ziua.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter