Horoscop 14 aprilie 2022. Două zodii au probleme la job

Publicat pe

Horoscop 14 aprilie 2022. Ziua începe cu provocări încă de la prima oră a dimineții, iar planul profesional va fi cel mai vitregit. Săgetătorii și Fecioarele au probleme la locul muncă, însă majoritatea zodiilor sunt favorizate pe plan personal și financiar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 aprilie 2022. Berbec

Astrele te favorizează azi din plin din punct de vedere profesional, unde apar mari șanse de promovare. În orice caz, vei avea parte de aprecieri din toate părțile. Viața personală e și ea bine aspectată, în special că vei scăpa de niște datorii presante. Mici probleme de sănătate, în schimb!

Horoscop 14 aprilie 2022. Taur

Ai o zi plină, dar vei reuși să duci la bun sfârșit cu brio toate sarcinile profesionale. Din păcate, nici acasă nu vei avea timp să te odihnești, atât cei mari, cât și cei mici te vor solicita din plin. Latura amoroasă merge bine, iar relația de cuplu va cunoaște o perioadă de relaxare.

Horoscop 14 aprilie 2022. Gemeni

Deși ești obișnuită să faci față stresului cu brio, ai ajuns, parcă, la capătul puterilor. A venit momentul să-ți iei câteva zile de concediu. Viața de familie și cea financiară sunt bine aspectate, în schimb începi să te lupți cu tensiunea și atacurile de panică din cauza oboselii.

Citește și: Cât de norocos ești, în funcție de zodia ta

Citește și: Horoscop amoros.Ce note au la pat zodiile masculine

Citește și: 5 zodii care trădează mereu.Ferește-te de ele!

Citește și: Top 4 cele mai romantice zodii

Horoscop 14 aprilie 2022. Rac

Lucrurile s-au detensionat, în sfârșit, la job, iar șefii tăi par să-și fi schimbat brusc atitudinea. Azi e o zi bună și pe plan financiar, dar și personal. A venit momentul să-ți faci planuri pentru apropiata vacanță, alături de partener. Aveți mare nevoie de o evadare în doi.

Horoscop 14 aprilie 2022. Leu

Jobul ți-a acaparat toată viața, iar din acest motiv viața ta amoroasă are de suferit. Te-ai îndepărtat de tot de partenerul tău și curând s-ar putea să-ți ajungă la urechi niște zvonuri care o să te întristeze. Încearcă să găsești un echilibru, altfel vei avea de pierdut!

Horoscop 14 aprilie 2022. Fecioară

Azi vei avea parte de o zi dificilă la locul de muncă. Apar conflicte atât cu superiorii, cât și cu colegii și nu vei găsi pe nimeni care să-ți ia apărarea. Stresul de la job îți va amprenta și viața de familie, fiindcă vei aduce frustrările cu tine acasă. Din fericire, partenerul îți înțelege problemele.

Horoscop 14 aprilie 2022. Balanță

Cineva din anturajul profesional îți va trăda încrederea, iar asta te va durea mai mult ca orice, cu atât mai mult cu cât aveți și relații de prietenie. Azi vei face curățenie în lista de prieteni și vei elimina toate relațiile toxice. Surprize plăcute, în schimb, pe tărâmul sentimental.

Horoscop 14 aprilie 2022. Scorpion

Ai parte de o zi bună la job – proiectele și ideile tale vor fi apreciate. În schimb, viața personală are de suferit și simți nevoia unei vacanțe, pentru a pune lucrurile în ordine. Nu e exclus ca partenerul tău să ți-o ia înainte și să te surprindă plăcut până la finele zilei.

Horoscop 14 aprilie 2022. Săgetător

Deși ești o forță a naturii și pentru tine nu există „nu se poate”, azi vei avea parte de un conflict dezamăgitor la locul de muncă. Cineva va încerca să scoată castanele din foc cu mâna ta și, deși vina nu-ți aparține, ai putea fi sancționată sau mustrată. Ești la un pas de demisie!

Horoscop 14 aprilie 2022. Capricorn

Este foarte important ca în această perioadă – azi cu precădere – să profiți de toate oportunitățile ivite, deoarece astrele te favorizează din plin atât profesional, cât și personal. Nu este exclus, dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, ca azi să cunoști persoana potrivită pentru tine.

Horoscop 14 aprilie 2022. Vărsător

Viața profesională nu-ți creează probleme, însă compensezi pe plan sentimental. Ori vei intra ăntr-un triunghi amoros periculos – și nu ai vrea o relație cu un bărbat însurat! -, ori persoana de care te îndrăgostești nu are ochi pentru tine. Nu dispera, ce-i al tău e pus deoparte!

Horoscop 14 aprilie 2022. Pești

Astrele te favorizează pe plan amoros, iar persoana aceea la care visezi de mult va intra în viața ta exact când nu mai speri. Atenție însă, fiindcă nu tot ce se zboară se mănâncă, iar așteptările tale ar putea fi înșelate. Nu-l invita în casa și în patul tău din prima clipă!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter