Horoscop 15 august 2021. Decizii radicale pentru Gemeni

Publicat pe

Horoscop 15 august 2021. Mulți nativi vor trebui astăzi să se lase ghidați de intuiție și să acționeze conform cu propriile principii. Apar provocări atât în planul sentimental, cât și în cel profesional. Iată care sunt cele mai vizate zodii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 august 2021 – Berbec

Azi, astrele îți vor face o surpriză de proporții pe plan sentimental. Dacă nu ai întâlnit încă marea iubire, ai toate șansele ca azi să-ți găsești sufletul-pereche. Nici Berbecii aflați în cuplu nu vor fi scutiți, așadar este posibil ca cineva din trecut să tulbure apele în actuala relație. Dă dovadă de prudență, fiindcă pot apărea repercusiuni!

Horoscop 15 august 2021 – Taur

Ești într-o stare foarte bună azi, însă tendința de a da dovadă de altruism și bunăvoință excesivă s-ar putea să-ți dăuneze. Chiar dacă cineva din anturaj va reuși să te impresioneze, nu-ți rupe de la gură ultimul bănuț, s-ar putea să fii păcălită! Relația de cuplu este bună, în schimb la job te așteaptă provocări în zilele următoare.

Horoscop 15 august 2021 – Gemeni

A venit vremea să te gândești mai mult la tine și mai puțin la alții! Azi vei realiza că te-ai sacrificat destul de dragul partenerului și vei începe să-ți revizuiești planurile de viitor. Din acest motiv pot apărea fricțiuni în cuplu, însă asta nu te va mai impresiona. Spre seară, îți vei face planuri de vacanță.

Citește și: Horoscopul lunii august 2021. Schimbări în plan profesional

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Horoscop 15 august 2021 – Rac

Te vei dedica activităților domestice azi, dar prezența ta lângă persoana iubit zi-lumină nu va fi de bun augur. Vor ieși la lumină probleme de cuplu dureroase și ar fi bine să-ți păstrezi cumpătul, fiindcă lucrurile ar putea degenera. discuțiile ar putea porni de la bani, dar și de la unele bănuieli mai vechi de infidelitate.

Horoscop 15 august 2021 – Leu

Dacă latura profesională este bine aspectată în această perioadă, viața ta amoroasă va avea de suferit, iar azi va fi un moment de cotitură. Nu e exclus nici să intervină o ruptură între tine și partenerul tău, iar asta din cauza unei povești de dragoste pe care o credeai de mult uitată. Nu e momentul potrivit să dai dovadă de sinceritate excesivă!

Horoscop 15 august 2021 – Fecioară

Visezi de mult să-ți schimbi jobul, iar azi vei avea timpul necesar să-ți pui gândurile în ordine. Nu vei reuși în totalitate, iar asta din cauza unei probleme intervenite în familie, de care va trebui să te ocupi. Latura financiară, în schimb, este bine aspectată, apar câștiguri neașteptate!

Horoscop 15 august 2021 – Balanță

Starea de nesiguranță în care te scalzi de ceva vreme în ceea ce privește relația de cuplu se va acutiza azi, iar faptul că cineva apropiat va pune gaz pe foc nu-ți va folosi. Confruntă-ți jumătatea dacă ai bănuieli și nu mai pleca urechea la bârfe! E posibil ca adevărul să fie cu totul altul.

Horoscop 15 august – Scorpion

Și pentru tine va fi azi o zi agitată, fiindcă va trebui să faci o alegere importantă fie în ceea ce privește viața profesională, fie cea de cuplu. Cântărește bine avantajele și dezavantajele și nu da vrabia din mână! Ulterior ai putea să descoperi că ai avut deja tot ceea ce îți doreai…

Horoscop 15 august 2021 – Săgetător

Vei intra într-un conflict cu o persoană apropiată azi, iar ulterior îți vei regreta impulsivitatea. Deși lucrurile se vor regla, veți rămâne cu un gust amar… Spre seară însă, vei primi o veste bună privind planul profesional, iar asta îți va mai crește puțin optimismul. Nu e exclus să-ți intre și niște bani în cont.

Horoscop 15 august 2021 – Capricorn

Te-ai zbătut prea mult în ultima perioadă pentru fiecare reușită, dar starea ta psihică nu e cea mai bună. Ești în pragul depresiei, însă azi vei beneficia de ajutor nesperat din partea unei persoane de sex opus. Nu este exclus să dezvolți pentru el niște sentimente puternice, iar prietenia să se transforme în iubire…

Horoscop 15 august 2021 – Vărsător

Azi îți merge bine pe toate planurile, așa că poți începe să-ți faci planuri de viitor. Nu e exclus ca relația ta amoroasă să treacă la un nivel superior, așa că ai putea primi curând inelul. Dacă deja s-a întâmplat, ai putea să te gândești serios la mărirea familiei. Planul material e și el bine aspectat.

Horoscop 15 august – Pești

Va trebui să-ți asculți instinctele azi, pentru că sfaturile primite de la apropiați nu vor funcționa. Chiar dacă rațiunea te împiedică să iei unele decizii profesionale sau personale, riscă și lasă-te ghidată de inimă! s-ar putea să ai o surpriză plăcută. Cu cât faci mai multe scenarii, cu atât șansele de reușită sunt mai mici.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter