Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit azi în fața familiei și a prietenilor. Cu doar două zile înainte de cununie, cei doi tineri le-au făcut fanilor o surpriză cu piesa „Cel puțin o veșnicie”, prin intermediul căreia au anunțat data nunții și în care au îmbrăcat deja ținutele de miri. Iată primele imagini de la mult așteptatul eveniment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Statan și Edward Sanda s-au căsătorit azi, 14 august, alături în cel mai fericit moment al vieții fiindu-le familia și prietenii apropiați. Deși evenimentul era prevăzut a se întâmpla curând, cei doi tineri artiști au ținut secretă data până în ultimul moment. Edward și-a cerut iubita de soție anul trecut, în luna octombrie, când Cleopatra a împlinit 18 ani, iar zece luni mai târziu cei doi au devenit soț și soție.

Cea mai frumoasă zi din viața noastră – a scris Cleopatra Stratan, pe Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntăCleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit

Deși erau presați permanent de întrebările presei, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au reușit să țină secretă ziua nunții lor aproape până în ultimul moment. Cei doi artiști au găsit o modalitate inedită de a anunța evenimentul, împărtășind totul cu fanii lor de pe conturile de socializare. Cu puțin înainte de nunta lor, Cleopatra și Edward au dat publicității o piesă cu nume sugestiv – „Cel puțin o veșnicie” – în care, de altfel, apar îmbrăcați în rochie de mireasă și costum de mire, un fel de avanpremieră a ceremoniei care a avut loc astăzi.

„La început am fost prieteni… dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt.

Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine', a scris Edward Sanda pe contul de socializare.

Citește și: Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat! Cum arată inelul de logodnă oferit de Edward Sanda

Citește și: Când își boteaza fiul Culiță Sterp. Mama Geta l-a dat de gol

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au întors acasă de urgență, din vacanță:„Dureri, copilul se mișca’

Citește și: Tristan Tate, replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ea a spus că regretă relația:„Nici nu am fost…’

La rândul ei, Cleopatra a scris pe Instagram un mesaj la fel de emoționant.

O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august!’, este mesajul de dragoste pentru proaspătul ei soț.

La ceremonia care a avut loc astăzi la… au participat familiile și prietenii celor doi tineri, iar Cleopatra și Edward au impresionat prin ținutele alese. În timp ce mireasa a îmbrăcat… proaspătul ei soț a optat pentru… Petrecerea de nuntă a avut loc… Nașii cuplului au fost actorul Dan Badea și soția lui, Mădălina.

https://www.youtube.com/watch?v=RSLcimvjbbE

A fost dragoste la prima vedere

Chiar dacă nu a împlinit încă 19 ani, Cleopatra Stratan a știut de la început că Edward Sanda este bărbatul alături de care vrea să trăiască de acum încolo. Paradoxal, în cazul lor pandemia a adus un lucru bun… Povestea lor de dragoste, care a debutat anul trecut în luna februarie, a înflorit și s-a consolidat într-o perioadă dificilă, concretizându-se nici un an mai târziu, când Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit.

‘A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă, este genul de bărbat care te face să străluceşti', mărturisea Cleopatra Stratan. 

Cleopatra a fost cerută de soție de către iubitul ei chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam. Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește, mărturisea Edward la vremea respectivă.

Pavel Stratan, un tată fericit

La vremea respectivă, mulți s-au întrebat cum va reacționa celebrul Pavel Stratan la aflarea veștii că fiica lui s-a decis, la numai 18 ani, să se mărite. Cleopatra are parte însă de un tată open minded, după cum chiar ea a mărturisit.

„Tata a dat ok-ul mult mai devreme, înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: «Să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun». (…)', a zis Cleopatra Stratan. 

Fiica artistului a mărturisit, de altfel, că tatăl ei este, de altfel, și primul din familie cu care se sfătuiește.

„Tata este primul om căruia eu îi cer sfaturi. E un om foarte important pentru mine și așa va fi, indiferent de ce se va întâmpla în viața mea, indiferent că mă căsătoresc cu Edi, că o să am un copil mai târziu. Părinții mei vor rămâne la fel de importanți mereu', a adăugat ea. 

În ceea ce privește relația cu socrii ei, și în această privință Cleopatra Stratan a avut noroc.

„Părinții lui (n.red. – Edward Sanda) au devenit și ai mei și sunt niște oameni superbi pe care îi respect, îi iubesc și îi ador din toată inima', mai declarat tânăra artistă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter