Tristan Tate, replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ea a spus că regretă relația: „Nici nu am fost...”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a declarat, în urmă cu ceva timp, că regretă relația cu Tristan Tate, care nu s-a putut abține și i-a dat replica blondinei. Afaceristul mărturisește că nu consideră că ar fi fost împreună cu fosta prezentatoare TV și scoate la iveală detalii nebănuite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tristan Tate și Bianca Drăgușanu au fost împreună destul de puțin timp, dar asta nu i-a oprit să își oficializeze relația. Imediat după divorțul de Victor slav, Bianca Drăgușanu își găsea liniștea în brațele lui Tristan Tate, dar se pare că foștii iubiți nici nu vor să mai audă unul de celălalt! Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu a mărturisit că regretă relația cu Tristan Tate.

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile cu Tristan Tate și Gabi Bădălău

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre apariția de la emisiunea Din Dragoste: „Lumea mă judecă, dar…'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Alexandra Stan și milionarul Tristan Tate. Ce s-a întâmplat înainte să apară pozele cu ea dezbrăcată

Citește și: Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a încins internetul cu o poză în care apare complet gol! La 40 de ani, fostul luptător MMA are un trup de invidiat

Bărbatul a văzut abia acum videoclipul care a ajuns viral între timp și a răbufnit, semn că nu i-au picat prea bine afirmațiile fostei sale iubite. Tristan State a dezvăluit că a iubit în anul 2018, dar, surpriză, nu în relația cu Bianca Drăgușanu. Mai mult decât atât, bărbatul nu doar că neagă relația cu focoasa blondă, însă a dat-o complet uitării!

Tristan Tate, replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ea a spus că regretă relația: „Nici nu am fost...'Tristan Tate, replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ea a spus că regretă relația: „Nici nu am fost...'

Tristan Tate, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a declarat că regretă relația cu el

„Relație? Ce relație? Am avut o singură iubită în 2018 și nu este ea aceasta', a scris Tristan Tate, pe rețelele de socializare, după ce a aflat ce a spus Bianca despre relația cu el.

După ce s-au despărțit, Bianca a explicat că nu a reușit să se sincronizeze cu Tristan, motiv pentru care relația dintre ei doi nu a funcționat. Mai mult decât atât, amândoi și-au refăcut viețile extrem de repede, așa că nu putem spune că a existat prea multă suferință în urma rupturii.

Dacă Bianca Drăgușanu l-a cunoscut la scurt timp după pe Alex Bodi, cu care a avut o căsnicie… scandaloasă, Tristan Tate a fost mult mai rezervat și a preferat să nu se afișeze la fel de ostentativ. Totuși, se știe că bărbatul a avut o relație cu o blondă la fel de faimoasă, din showbiz-ul românesc.

Alexandra Stan a fost într-o relație cu Tristan Tate?

De altfel, înainte ca Alexandra Stan să se căsătorească, vedeta a avut parte de câteva ieșiri romantice cu Tristan Tate. La momentul respectiv, solista a fost întrebată dacă este într-o relație, iar răspunsul ei a fost unul evaziv:

„Eu iubesc mereu. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație, simt ceva pentru cineva, dar știi cum e: nu spune: «Hop!» până nu sari pârleazul.'

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter