Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a încins internetul cu o poză în care apare complet gol! La 40 de ani, fostul luptător MMA are un trup de invidiat

Publicat pe

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, face ce face și iese din când în când în lumina reflectoarelor… Și nu oricum, ci în stil mare. Fostul luptător MMA le-a arătat recent fanilor săi la ce ajută sportul, postând o fotografie în care apare complet gol!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

E clar, Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, nu este ceea ce noi am numi un pudic, fostul campion de kickboxing postând nu o dată fotografii care au stârnit controverse pe conturile sale de socializare.

Fotografiile în care apare la bustul gol sau lângă bolizii pe care îi colecționează, deja nu mai sunt o noutate pentru nimeni, iar fanii nu au părut impresionați nici când Tate s-a pozat într-o piscină în care pluteau bancnote de 100 de lei, în timp ce o domnișoară sexy îi aprindea trabucul… Dar cea mai recentă poză postată de omul de afaceri a stârnit valuri în online.

Recent, Tristan Tate li s-a înfățișat fanilor săi, în toată splendoarea, așa cum l-a făcut mama lui, având ca singur accesoriu… o sticlă de bere, poziționată strategic. Evident, fotografia campionului MMA a primit o mulțime de like-uri din partea fanilor, și în special a domnișoarelor, care au fost foarte impresionate de trupul fostului iubit al Biancăi. Desigur, acum, dacă tot a ridicat atât de mult ștacheta, ne întrebăm ce mai urmează? Poate un… prim-plan?

Citește și: Brigitte Pastramă, de urgență la spital după scandalul cu fiul său: „În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și…”

Nu a fost să fie… Bianca

Dacă privim puțin în urmă, Alex Bodi nu este singurul care a avut o relație plină de împăcări și despărțiri cu Bianca, acesta fiind un pattern la ordinea zilei în viața blondinei. Cam la fel a stat și povestea dintre ea și Tristan Tate, bărbatul cu care vedeta s-a afișat la doar o săptămână după despărțirea de Victor Slav!

„Relatia mea cu Tristan Tate nu este una perfectă, viața în cazul nostru are și suișuri și coborâșuri, nu este deloc roz, dar, în acest moment, după trei luni de iubire, pot spune că sunt fericită. Îmi merge bine pe toate planurile, mai mult, voi scoate în curând și o colecție de rochii de mirese. Pe una o voi îmbrăca chiar eu. Nu știu dacă va avea o semnificație anume, căci am mai fost în această postură, dar, de data aceasta, simt că trebuie să o îmbrac. Nu pot să spun că mă voi căsători sau nu în viitorul apropiat, însă cu certitudine, pot să zic că niciodată să nu spui niciodată. Cine știe ce ne rezervă destinul’, a mărturisit Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a încins internetul cu o poză în care apare complet gol! La 40 de ani, fostul luptător MMA are un trup de invidiatTristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a încins internetul cu o poză în care apare complet gol! La 40 de ani, fostul luptător MMA are un trup de invidiat

Citește și: Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, rupe tăcerea și face declarații halucinante, după scandalul cu mama lui: 'Eu am mai dormit pe bancă, pe la metrou'

Destinul nu le-a rezervat o căsnicie, chiar dacă englezul, mare amator de distracții, a reușit să o facă pe Bianca să-l ierte și să-i mai dea o șansă. Din păcate pentru ei, relația a durat mai puțin decât o tunsoare de-a lui, după cum s-a exprimat Tristan, care a declarat ulterior că nu are regrete….

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter