Se întâmplă și la case mai mari! Vica Blochina, executată silit pentru datorii la întreținere

Publicat pe

Chiar dacă pare greu de crezut, și vedetele se confruntă cu lipsa banilor, iar cel mai recent exemplu este Vica Blochina, care pare să fi ajuns în imposibilitatea de a-și plăti întreținerea, vedeta urmând a fi executată silit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Vica Blochina traversează, se pare, în această perioadă, momente dificile, carismatica blondină fiind în imposibilitatea de a-și onora obligațiile la întreținere. Că se întâmplă și la case mai mari ne-o dovedește situația similară prin care a trecut recent și Irinel Columbeanu, care a ajuns să-și scoată la vânzare Palatul de la Izvorani și acum conduce o mașină la mâna a doua… Așadar, nu este de mirare că încă o vedetă din showbizul autohton a ajuns la fundul sacului.

Citește și: Brigitte Pastramă, de urgență la spital după scandalul cu fiul său: „În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și…”

Acționată în instanță

Din nefericire, Vica Blochina a fost acționată în instanță pentru neplata întreținerii, urmând a fi executată silit, scrie cancan.ro. Conform sursei citate, vedeta a acumulat restanțe deloc de neglijat la întreținere, iar Asociația de Proprietari a acționato în instanță. Magistrații au obligat-o pe Vica la plata sumei de 7.000 de lei, însă, deoarece Vica nu ar fi achitat restanțele, așadar colocatarii ei au cerut trecerea la executare silită. Surse din mediul judiciar au confirmat că magistrații Judecătoriei Sector 4

Conform unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 din București au considerat că vedeta este bună de plată și au admis încuviințarea executarii silite.

Citește și: Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, rupe tăcerea și face declarații halucinante, după scandalul cu mama lui: 'Eu am mai dormit pe bancă, pe la metrou'

Vica regretă că s-a iubit cu un bărbat însurat

Vica Blochina a devenit cunoscută după relația pe care a avut-o cu Victor Pițurcă timp de 16 ani, relație care i-a adus ștampila neplăcută de amantă a unui bărbat însurat, dar și, din fericire, un copil superb, pe Edan, care împlinește anul acesta 13 ani.

Se întâmplă și la case mai mari! Vica Blochina, executată silit pentru datorii la întreținereSe întâmplă și la case mai mari! Vica Blochina, executată silit pentru datorii la întreținere

„Sunt o mamă norocoasă, e un băiat frumos și isteț, sunt foarte mândră de el, îmi pare rău că nu am timp să stau mai mult timp cu el. Stă mult cu tatăl lui. Îmi spune că tatăl lui este foarte disciplinat, asta înseamnă că toată nebunia care a fost a trecut. Suntem destul de maturi eu și el, (nr. Victor Pițurcă), amândoi suntem mai maturi, încât am reușit să ne gândim doar la binele copilului. Eu nu sunt în nici un fel de relație cu Piți, totul se întâmplă doar pentru copil.’, a declarat Vica la Acces Direct.

Cât despre relația cu Victor Pițurcă, destul de încordată ani buni, Vica recunoaște că acum regretă aventura pe care a avut-o cu el, în urma căreia, i se pare ei, încă mai plătește…

„Ce s-a întâmplat cândva așa a fost să fie. Plătesc în continuare lucrul acesta, poate de aia sunt și singură, omul are familia lui, pentru că probabil am făcut rău fără să vreau', a mărturisit Vica Blochina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter