Brigitte Pastramă, de urgență la spital după scandalul cu fiul său: "În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și..."

Publicat pe

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei continuă, însă fosta soție a lui Ilie Năstase pare că suportă tot mai puțin situația. În consecință, bruneta a clacat și a ajuns de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Fiul său, însă, consideră că exagerează și denaturează realitatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brigitte povestește pe Facebook cum s-au întâmplat lucrurile, însă fiul ei are altă variantă de adevăr și, invitat în emisiunea lui Capatos, a făcut dezvăluiri incredibile.

Ieri, în jurul orei 8.30, am coborât în bucătărie, pentru a bea cafeaua.M-am uitat stupefiată prin casă și era un dezastru total. Am ascultat mai atentă, am auzit zumzet de multe glasuri și mi-am dat seama că în casa mea sunt mai multe persoane. M-a apucat panica și am început să urlu la Florin, care era la toaletă.

De pe scări au început să coboare mai mulți indivizi euforici, dar nu la modul frumos, care au început să mă jignească în cel mai urât mod posibil… În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și am întrebat dacă îl cunoaște pe fiul meu, au spus: «cine p… mea e Robi?».

Am pus mâna pe telefon să sun poliția și unul m-a împins pe jos, dar în acel moment a coborât Florin și l-a imobilizat. Eu am sunat la 112 prima dată. Apoi unul a întrebat: «A ta era mașina aia albastră?». Am ieșit afară și nu mai era mașina! (…)', a spus Brigitte.

Brigitte Pastramă, de urgență la spital după scandalul cu fiul său: "În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și..."Brigitte Pastramă, de urgență la spital după scandalul cu fiul său: "În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și..."

Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital….și totul datorită presiunilor mediatice intense, care nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure, care muncește până la epuizare să își plătească creditele.

Care atunci când se trezește o doare carnea pe ea de oboseală și surmenare și care ajunge batjocorită și umilită de niște indivizi primiți de «prietenii» fiului, agresată și verbal, și fizic când încearcă să înțeleagă de ce au ajuns acele persoane în casa ei… și mai îi este distrusă și mașina firmei, la care încă mai plătește rate', a mai continuat ea pe contul de Facebook.

Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosităRobert Sfăt a făcut o serie de acuzații grave, în emisiunea lui Capatos și susține că mama lui l-a dat afară din casă.

S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăduse cheia. I-a dat și un capac lui Florin', a declarat Robert.

Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosită. Am stat în casa lui Ilie Năstase și după ce ei s-au despărțit. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea. O mamă trebuie să ofere lecții de viață și educație, și afecțiune. Ea m-a pus jos la pământ și eu am vrut să mă ridic. Florin, mereu când a fost vreo discuție de gen, a încercat să aplaneze conflictul. De la bunica mea am învățat să nu ridic mâna la vreo femeie', a mai mărturisit fiul lui Brigitte.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter