Raluca Podea nu a iertat-o pe Brigitte! Fosta iubită a lui Florin Pastramă, reacție dură în cazul conflictului dintre brunetă și fiul ei: "O să plătească cu vârf și îndesat!"

Publicat pe

Raluca Podea nu a trecut nici acum, la aproape un an distanță, peste infidelitatea lui Florin Pastramă. Părăsită înainte de nuntă pentru Brigitte, blonda consideră că tot scandalul pe care îl are acum fosta soție a lui Ilie Năstase cu fiul ei este doar o plată divină pentru cât rău i-a făcut ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Raluca este de părere că toate lucrurile negative care se întâmplă în viața brunetei acum sunt cauzate de tot răul pe care i l-a produs de-a lungul timpului atât ei, cât și familiei sale.

„În primul rând, eu ştiam de ceva vreme, nu m-a interesat de viaţa nimănui, dar am aflat că ea ar avea ceva probleme cu băieţelul ei, ceea ce e un lucru tocmai neplăcut ca să îţi poţi vedea copilul în astfel de situaţii, dar nu aş putea să comentez mai mult.

Eu sunt foarte credincioasă şi cred că Dumnezeu are grijă de toată lumea. Şi la cât rău mi-a făcut ea mie şi familiei mele, cumva să se aştepte că o să plătească cu vârf şi îndesat.

Eu cred că Dumnezeu ştie să le pună cap la cap pe toate şi să vadă unde, cine, care cum a greşit. Adică eu nu am făcut rău nimănui. Pur şi simplu am fost un om care la rândul meu am fost în situaţia de faţă pusă.' a spus Raluca Podea pentru Antena Stars.

Nu vrea să îngroape securea războiului

În urmă cu ceva timp, Brigitte Pastramă a distribuit pe contul ei de socializare niște anunțuri în care Raluca figura ca escortă în Dubai. Blondina susține că nu o va ierta niciodată pentru gestul făcut, mai ales că imaginile distribuite erau false, dar cu toate acestea, i-au adus un mare prejudiciu imaginii și familiei ei.

„O acuz şi eu pe ea şi, deşi aveam dovezi, nu am făcut lucrul acesta. Dar ea nu s-a gândit la familia mea şi la copilul meu. Au fost şi nişte poze, au fost şi nişte site-uri pe care ea le-a postat fără să se gândească dacă sunt adevărate sau false. Adică răul acesta poţi să îl faci doar dacă eşti un om rău.

Şi eu, la rândul meu, puteam să îi face ei foarte mult rău, să o postez la rândul meu cu anumite chestii dar eu nu îi plătesc omului cu aceeaşi monedă. Şi atunci am preferat să stau să îmi văd de viaţa mea. Am iertat şi am iertat de la început. Pur şi simplu eu nu am vrut decât să discut cu ea ca de la femeie la femeie, în rest, nu mă interesa. Pentru mine subiectul a fost închis.' a mai spus Raluca Podea pentru Antena Stars.

Raluca Podea nu a iertat-o pe Brigitte! Fosta iubită a lui Florin Pastramă, reacție dură în cazul conflictului dintre brunetă și fiul ei: "O să plătească cu vârf și îndesat!"Raluca Podea nu a iertat-o pe Brigitte! Fosta iubită a lui Florin Pastramă, reacție dură în cazul conflictului dintre brunetă și fiul ei: "O să plătească cu vârf și îndesat!"

Trădată în direct, la TV

Raluca Podea a trăit șocul vieții ei, când bărbatul cu care aștepta să se mărite s-a îndrăgostit sub ochii ei, la TV, de o altă femeie. Totul s-a petrecut în emisiunea Ferma, de la Pro TV, acolo unde Florin Pastramă a uitat că este un bărbat aproape însurat, cu o iubită care îl aștepta acasă și i-a făcut avansuri lui Brigitte Sfăt. Între timp, cei doi s-au căsătorit la finalul emisiunii și Raluca nu poate trece peste această situație extrem de neplăcută.

„El când a plecat, eu am zis că aştept să vină şi să discutăm ca doi oameni maturi. A fost o mică dezamăgire. El e genul glumeţ, copilăros… Situaţia nu a fost tocmai plăcută. Nu mă simt înşelată, nici umilită. Eu am anulat foarte mult emisiuni pentru el. Când ai o relaţie, stai acasă şi preferi să nu mai lucrezi atât timp. Când a venit Alex şi mi-a făcut masaj la picior, nu mi-a vorbit două zile. Şi noi eram în direct… Eu am vorbit, i-am spus, i-am explicat. I-am spus că nu e bine să accepte anumite lucruri. Eu i-am făcut o imagine frumoasă, el are un suflet bun.

Fostul meu iubit a ales faima în locul dragostei mele (…) Eu nu fac niciun pas, aştept să vină acasă. Eu acum locuiesc cu mama, cu băieţul meu şi cu cei doi căţei. Când a plecat, i-am spus că merg să locuiesc cu mama. El trebuia să-şi vadă mai mult de relaţia noastră”, spunea Raluca anul trecut.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter