Margherita de la Clejani rupe tăcerea după accident: "Sunt imună la părerile celorlați. Voi merge într-o altă direcție, poate ajung precum Angelina Jolie"

Publicat pe

Margherita de la Clejani rupe tăcerea la o lună de la accidentul rutier provocat, fiind sub influența drogurilor la volan. Margherita susține că vrea să schimbe direcția și că în aceste momente se concentrează pe artă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un scandal care a pus pe jar întreaga lume mondenă. La o lună de la episodul ce a stârnit atât de multe controverse, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani rupe tăcerea și vorbește despre ce are de gând să facă în continuare.

„Sunt foarte bine, foarte focusată pe lucrurile mele artistice. Este o perioadă în care s-a văzut foarte bine că am avut cu toții de suferit din cauza acestei presiuni, dar aceasta poveste nu are caracter public. Aștept rezultatele de la INML și o să ne lămurim cu toții în aceasta situație. Eu sunt optimistă si pozitivă, nu ma las influențătă de nimeni pentru ca șțiu exact ceea ce sunt și ce vreau. M-am focusat foarte tare acum pe proiectul meu. O colecție de haine create de mine, pentru femei și pentru bărbați. Sunt focusată pe artă”, a declarat Margherita la Xtra Night Show.

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei:„I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV' / EXCLUSIV

Margherita de la Clejani: „Este o problemă care mă privește strict pe mine”

Margherita a ținut să sublinieze că nu se simte deloc afectată de presiunea mediatică la care a fost supusă imediat după producerea accidentului: „Chiar nu am nicio problemă cu nimeni, eu nu sunt genul de om care sa judece. Este o problemă care mă privește strict pe mine și cu siguranță voi depăși acest moment, atâta timp cât sunt lucruri ireale„.

Margherita de la Clejani a vorbit despre pasiunile ei, printre care se numără moda și muzica rock.

Citește și: Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, rupe tăcerea și face declarații halucinante, după scandalul cu mama lui:'Eu am mai dormit pe bancă, pe la metrou'

„Simt că sunt un rock star. Trăiesc așa precum un rock star. Sunt consultant fashion pentru barbați. Am făcut cursuri. Sunt imună la părerile celorlați. Stiu ce pot și ce am, de aceea nu mă intereseaza părerile.

Margherita de la Clejani: „Sunt fermecați de personalitatea mea, de frumusețea mea”

Totodată, Margherita a mai precizat că se bucură de susținerea familie, iar viziunea i-a fost schimbată total de vizita din America.

„Voi merge într-o alta direcție pe care mi-am dorit-o de când eram mică. Am cunoscut în America regizori importanți și vor sa colaboreze cu mine, pentru ca sunt fermecați de personalitatea mea, de atitudinea mea, de frumusețea mea, de tot ceea ce sunt. Poate ajung precum Angelina Jolie.”, a mai spus Margherita, potrivit a1.ro.

Margherita de la Clejani rupe tăcerea după accident: "Sunt imună la părerile celorlați. Voi merge într-o altă direcție, poate ajung precum Angelina Jolie"Margherita de la Clejani rupe tăcerea după accident: "Sunt imună la părerile celorlați. Voi merge într-o altă direcție, poate ajung precum Angelina Jolie"

Sursa foto: Instagram

Citește și: Marcel Pavel, care se luptă cu noul coronvirus și o dublă pneumonie, a fost scos de la aparate:„S-a speriat foarte tare'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter