Marcel Pavel, care se luptă cu noul coronavirus și o dublă pneumonie, a fost scos de la aparate: "S-a speriat foarte tare"

Publicat pe

Marcel Pavel, infectat cu noul coronavirus, care se luptă și cu o dublă pneumonie, începe să își revină ușor, ușor. Organismul începe să se refacă, iar artistul să se recupereze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vești îmbucurătoare în ceea ce privește starea artistului Marcel Pavl, confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Concurentul de la Te cunosc de undeva a contractat virusul, la fel și o parte dintre colegii lui: Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș, Adriana Trandafir și Toto Dumitrescu. Alina Pușcaș deja s-a vindecat și a fost externată și după ce a trecut prin momente grele, iar acum pare că și Marcel Pavel este mai bine.

Marcel Pavel, care se află internat la Spitalul Matei Balș din Capitală, a trecut prin momente extrem de grele în weekend, după cum chiar artistul declara: „Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea„.

Citește și: Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Vedeta de la ProTV are probleme de sănătate:'Mi-am făcut testul pentru COVID-19'

„Situația s-a schimbat”

După clipe grele și chin, Marcel Pavel a fost scos de la aparate!

'Sâmbătă s-a simțit destul de rău, și s-a speriat foarte tare, mai ales că durerile erau mari. Toată ziua a stat sub observație. Din fericire, duminică, situația s-a schimbat', a declarat t un apropiat al solistului, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de iubit înainte de nuntă, după 6 ani de relație!Cine e milionarul care i-a pus din nou inima pe jar

Reamintim că dintre vedetele ce fac parte din echipa Te cunosc de undeva, Tavi Clonda, Ami, Jojo, Andreea Bălan, Monica Anghel, Cosmin Seleși, Liviu Vârciu au precizat că și-au făcut testele de coronavirus, rezultatele fiind negative.

A rămas fără bani în pandemie

Marcel Pavel a discutat în direct la Antena Stars și despre situația lui financiară, care nu este deloc bună.

Artistul spune că acum, el și familia lui trăiesc din economii, dar nu crede că ele vor ține prea mult.

Întrebat din ce trăiesc, Marcel Pavel a răspuns:

„din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă… Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați’, atenționează Marcel Pavel.

Marcel Pavel, care se luptă cu noul coronavirus și o dublă pneumonie, a fost scos de la aparate: "S-a speriat foarte tare"Marcel Pavel, care se luptă cu noul coronavirus și o dublă pneumonie, a fost scos de la aparate: "S-a speriat foarte tare"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, rupe tăcerea și face declarații halucinante, după scandalul cu mama lui:'Eu am mai dormit pe bancă, pe la metrou'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter