Horoscop 18 mai 2021. O zi încărcată emoțional

Publicat pe

Horoscop 18 mai 2021. Este o zi încărcată emoțional și mai multe zodii vor încerca să facă față anumitor situații speciale. Taurul va încerca să nu mai rămână blocat în trecut și să profite de prezent, iar Săgetătorul trebuie să extragă partea pozitivă dintr-o experiență pe care a trăit-o recent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 mai 2021 – Berbec

Ești prea perfecționist și din această cauză tinzi să nu îți ierți nicio greșeală. Ești mult prea dur cu tine și asta nu îți face bine. Trebuie să conștientizezi că oricine mai greșește, stă în natura noastră umană. Respiră atânc și calmează-te. Uită cât mai curând de greșelile omenești pe care le faci.

Horoscop 18 mai 2021 – Taur

Nu trebuie să rămâi blocat în trecut. În momentul de față, nu îți face niciun bine să privești înapoi pentru că te vei întrista și vei avea o stare de spirit proastă. Acest lucru nu îți face deloc bine din punct de vedere psihic. Concentrează-te asupra prezentului pentru că lucrurile din trecut, rămân în trecut. Totul va fi bine, într-un final.

Horoscop 18 mai 2021 – Gemeni

Simți că o povară grea atârnă pe umerii tăi și asta pentru că vezi lucruri cu care nu ești de acord. Nu ai de ales decât să îți asumi acest lucru. Cel mai bine este să spui ceea ce dorești să faci și care este capacitatea ta de muncă. Orice om are o limită. După ce vei spune ce ai de spus, poți să îți dezvolți o strategie corentă.

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Zodia Taur.Calitățile și defectele nativilor

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

Horoscop 18 mai 2021 – Rac

Vei avea parte de lucruri care te vor surprinde astăzi. Nu trebuie să te lași copleșit de ceva ce ți se pare uimitor și despre care crezi că nu are cum să fie adevărat. Unii oameni reacționează așa cum nu te aștepți în situații specifice. Va trebui să accepți aceste reacții și să înțelegi motivele celorlați.

Horoscop 18 mai 2021 – Leu

Într-adevăr, ai promis că o să te schimbi, însă nu ai făcut mari schimbări în unele privințe. Este posibil să fi căzut din nou în ispită, iar acest lucru îți va cauza o serie de probleme. Nu îți face prea multe procese de conștiință. Cel mai bine ar fi să încerci să rezolvi întreaba situație. Astrele te vor ajuta să nu te abați de la drumul tău.

Horoscop 18 mai 2021 – Fecioară

Câteodată este mai bine să te faci că nu vezi anumite lucruri. O persoană apropiată acționează într-un anumit fel cu care nu ești de acord, dar lasă să treacă de la tine. Dacă îi vei spune ceva, vei risca să se enerveze pe tine și nu pe cine ar trebui să se enerveze cu adevărat. Chiar dacă intențiile tale sunt bune, ferește-te de acele cuvinte jignitoare pentru a nu răni pe nimeni.

Horoscop 18 mai 2021 – Balanţă

Nu te pierde cu firea. Rămâi calm în cazul în care trebuie să vorbești cu un vecin despre o mică dispută sau despre ceva care te deranjează. Dacă vei aborda o atitudine pacifistă, vei obține mult mai multe decât dacă te lași copleșit de nervi și creezi o situație tensionată. Vei vedea că totul se va sfârși cu bine și vei pune punct unui conflic dacă vei aborda această atitudine.

Horoscop 18 mai 2021 – Scorpion

Un subiect profesional te macină și este posibil să nu fi ajuns la nicio concluzie. Te gândești de foarte mult timp la această problemă, iar în ultima vreme ți-a dat mari bătăi de cap. Încă îți lipsesc date importante. Tot ce trebuie să faci este să ai răbdare și să nu mai încerci să grăbești lucrurile. Deocamdată, nu o să ai acele informații de care ai nevoie, dar le vei dobândi într-un final.

Horoscop 18 mai 2021 – Săgetător

Oricine învață din experiențele trecute. Respiră adânc și gândește-te la ceea ce ai învățat dintr-o situație pe care ai trăit-o de curând. Analizează lucrurile și vei vedea că totul are și o parte pozitivă, oricât de ciudat ar părea. Această parte pozitivă poate fi profitabilă din punct de vedere personal.

Horoscop 18 mai 2021 – Capricorn

Nu tot ceea ce credem noi este și adevărat. Multe dintre convingerile tale sunt puse sub semnul întrebării pentru că acestea contrazic ceea ce vezi că se întâmplă în jurul tău. O anumită persoană spune un lucru și face altceva, ceea ce te deranjează profund. Din nefericire, nu poți face mai multe. Tot ce trebuie să faci tu este să mergi în continuare pe drumul tău.

Horoscop 18 mai 2021 – Vărsător

Ai o stare de spirit proastă. Nu vrei să vorbești cu nimeni și preferi să faci totul în ritmul tău. Totuși, există o persoană în apropierea ta care are nevoie să stea cu cineva de vorbă. Această persoană îți ascultă sfaturile și simte nevoia să audă o vorbă bună. Cel mai bine ar fi să nu o ignori și să îi acorzi atenție cu toată dragostea pe care i-o porți, potrivit antena3.ro.

Horoscop 18 mai 2021 – Peşti

Vei primi o nouă lecție astăzi. Ceea ce vei învăța te va ajuta să te protejezi mai bine împotriva comentariilor și bâtfelor, care nu duc în niciun punct, dar care îți pot face rău. Vei vedea că vei fi mult mai puternic dacă crezi în propria persoană și nu mai dai ascultare comentariilor răutăcioase. Ține minte că gura lumii nici pământul n-o astupă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter