Horoscop 2 decembrie 2021. Zodia care va fi promovată la serviciu

Publicat pe

Horoscop 2 decembrie 2021. Se anunță o zi a schimbărilor pentru multe zodii. Unii nativi își vor schimba locul de muncă, alții vor petrece clipe inedite alături de persoana iubită, iar o zodie va fi promovată la serviciu. Iată cum stau zodiile pe 2 decembrie 2021! Te numeri și tu printre norocoși? Afli mai jos ce ți-au pregătit astrele!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 2 decembrie 2021. Berbec

Berbecii nu o duc prea bine în plan sentimental. E posibil să existe unele tensiuni în viața de cuplu, motiv din cauza căruia nu reușesc să se concentreze la locul de muncă. Ar trebui să nu se mai ascundă după deget și să ia o decizie. Trebuie să dea dovadă de ceva mai multă asumare, pentru că altfel lucrurile vor escalada, iar situația se în înrăutăți.

Horoscop 2 decembrie 2021. Taur

Nici pentru Tauri nu e o zi prosperă la locul de muncă. Vor exista anumite conflicte între ei și colegii lor. Trebuie să dea dovadă de multă răbdare și înțelepciune și să lase mai mult de la ei. Dacă vor reuși să nu se enerveze, în a doua parte a zilei vor primi unele vești bune pe plan financiar. E posibil să primească o sumă de bani considerabilă.

Horoscop 2 decembrie 2021. Gemeni

Gemenii își vor exploata prea mult latura „rebelă'. Nu vor ține cont de unele reguli importante, iar din acest motiv e posibil să deranjeze și să primească diverse critici. Ar trebui să fie mai înțelepți și să înțeleagă că uneori este necesar să respecți unele lucruri. Spre seară, acești natiiv vor petrece timp prețios alături de persoana iubită.

Horoscop 2 decembrie 2021. Rac

Spre deosebire de Tauri, Racii sunt lăudați la locul de muncă, atât de colegi, cât și de superiorii lor. Vor bifa unele realizări importante, iar acestea vor ajunge la urechile șefilor. E posibil ca cei din urmă să le ofere o mărire de salariu sau să-i promoveze într-o funcție de mult râvnită. Îi uimesc pe toți cu ideile lor geniale.

Horoscop 2 decembrie 2021. Leu

Leii vor avea parte de momente de răsfăț alături de persoana iubită. Au destul timp să-și facă planuri de viitor și să-și facă cele mai frumoase declarații de iubire. Relația cu partenerii de viață se îndreaptă către drumul cel bun, după ce, în ultima perioadă, au întâmpinat diverse neînțelegeri. Dragostea plutește în aer pentru acești nativi și sunt în stare de marii sacrificii din iubire!

Citește și: Ce va trăi zodia Săgetător în iarna 2021-2022.Se anunță trei luni pline

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Horoscop 2 decembrie 2021. Fecioară

Fecioarele au tras lozul cel mare pe plan financiar! După ce au lucrat săptămâni întregi la proiectele lor, acum, rezultatele încep să se vadă. Efortul lor va fi răsplătit cu sume frumoase de bani, unele la care nu s-ar fi așteptat. În plus, e posibil să cunoască noi persoane influente și să construiască parteneriate de succes. Trebuie însă să fie foarte atente înainte de a lua o decizie.

Horoscop 2 decembrie 2021. Balanță

Balanțele nu sunt atât de norocoase precum Fecioarele. Au făcut destul de multe cheltuieli în ultimul timp, iar portofelul a început să se golească. Vor fi nevoite să facă mai multe economii, lucru care nu le prea încântă, având în vedere că doreau să facă noi achiziții. Plănuiesc să-și caute un job part-time pentru a face bani în plus.

Horoscop 2 decembrie 2021. Scorpion

Scorpionii nu au tocmai cea mai bună zi. Vor întâmpina neînțelegeri atât în familie, cât și la locul de muncă. E posibil să se certe cu o rudă apropiată, iar discuțiile aprinse își vor pune amprenta asupra stării lor de spirit. Ar trebui să-și pună mai multă ordine în gânduri înainte de a acționa.

Horoscop 2 decembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii sunt copleșiți de nostalgie astăzi. E posibil ca o persoană din trecut să apară din nou în viața lor, iar asta le va da planurile peste cap. În loc să dea bir cu fugiții, ar trebui să confrunte direct problema. După ce vor sta de vorbă cu celaltă persoană, li se vor clarifica unele lucruri importante.

Horoscop 2 decembrie 2021. Capricorn

Capricornii vor bifa o realizare importantă, fie că vorbim despre partea sentimentală sau cea profesională. Se simt plini de energie și vor reuși să-i molipsească și pe ceilalți cu starea lor de spirit. În a doua parte a zilei, acești nativi își vor revedea un prieten vechi și vor petrece câteva ore prețioase împreună. Vor depăna amintiri și află o veste neașteptată.

Horoscop 2 decembrie 2021. Vărsător

Vărsătorii au planuri mărețe! Acești nativi vor face schimbări radicale în plan personal, decizie care-i va lua prin surprindere pe ceilalți. Cei care nu se simt suficienți de apreciați la muncă, vor fi pregătiți să aplice pentru un nou job. Norocul va fi de partea lor, pentru că vor găsi imediat o ofertă nouă și atrăgătoare.

Horoscop 2 decembrie 2021. Pești

Peștii vor fi mai romantici ca oricând. Își vor face timp doar pentru ei și partenerii lor de viață. Își vor lua prin surprindere persoana iubită, fie cu o cină romantică, fie cu o declarație de dragoste. Vor reuși astfel să se revanșeze, după ce au neglijat destul de mult acest capitol.

Sursă foto: Pixabay

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter