Horoscop 20 decembrie 2021. Shimbări semnificative pentru toate zodiile

Publicat pe

Horoscop 20 decembrie 2021. Se apropie Solstițiul de iarnă, iar schimbările încep să se vadă încă din prima zi a săptămânii. Vin vești importante despre bani, despre relațiile profesionale, dar și despre cele de cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 decembrie 2021. Berbec

Berbecii au azi șanse mari de succes în domeniul profesional, unde pot primi vești care le-ar putea schimba traiectoria. Și latura financiară este bine aspectată. Este pobil ca, în relația cu cei apropiați, să apară unele tensiuni. Uzează, așadar, de diplomație și mai bine îngroapă securea războiului!

Horoscop 20 decembrie 2021. Taur

Azi vei fi extrem de nostalgică toată ziua și vei avea tendința să dezgropi trecutul la fiecare pas… Iar asta nu te va ajuta deloc la serviciu, unde vei face greșeli. Ai mare grijă și la bani și ferește-te de cheltuieli inutile, riști să pierzi azi! Din fericire, partenerul de viață te va ajuta să depășești momentel edificile.

Horoscop 20 decembrie 2021. Gemeni

La job ești extrem de apreciată și poate ar fi bine ca azi să-ți prelungești șederea acolo, fiindcă acasă nu te așteaptă lucruri bune. Vei continua discuțiile din weekend cu partenerul, iar tendința de a exagera și de a te victimiza va duce la escaladarea conflictului. În compensație, ai o zi foarte bună pe plan financiar.

Citește și: Zodiile care nu acceptă să fie criticate!Nu concep că ar putea greși

Citește și: Cinci zodii cumpătate.De ce le place să strângă bani

Citește și: Cele 3 zodii care nu înșală niciodată!Preferă despărțirea decât să fie infidele

Citește și: Planetele în formație din 6 decembrie 2021.Alinierea planetelor vor marca puternic viețile multor zodii

Horoscop 20 decembrie 2021. Rac

Azi ai o zi fructuoasă la job, în schimb pot apărea fricțiuni cu cineva din anturaj, fie la serviciu, fie din grupul de prieteni. Dar faptul că vei primi o veste bună de la superiori sau chiar o primă va șterge cu buretele restul nemulțumirilor. Atenție însă la semnalele pe care ți le trimite organismul tău – stresul își va spune cuvântul!

Horoscop 20 decembrie 2021. Leu

Chiar dacă ești plină de energie și ai vrea să le rezolvi pe toate odată, astrele îți pun ceva bețe-n roate pe plan financiar, dar și pe plan amoros. Este probabil, de altfel, ca discuțiile în cuplu să apară din cauza banilor – iar aici vina îți aparține exclusiv. Ai cheltuit fără măsură în ultimul timp…

Horoscop 20 decembrie 2021. Fecioară

Ai noroc la bani azi, dar știi cum se spune… așadar, cu dragostea stai mai prost. Discuțiile în cuplu se acutizează, vor apărea crize de gelozie și vă veți învinovăți reciproc pentru prostul mers al relației. A venit momentul să luați o pauză, dar împreună, nu separat. Plecați într-o călătorie departe de casă și de griji!

Horoscop 20 decembrie 2021. Balanță

Starea ta de sănătate nu este deloc una de invidiat, așa că a venit momentul să o lași mai moale cu jobul, dar și cu munca în gospodărie. Spune Stop!, ia-ți partenerul și petreceți o seară liniștită, depate de grijile cotidiene. cu mintea limpede, vei reuși să rezolvi și celelalte probleme presante.

Horoscop 20 decembrie 2021. Scorpion

Latura profesională și cea financiară sunt excelent aspectate astăzi. Și nici relația de cuplu nu merge prea rău. Totul e să reușești să păstrezi acest echilibru precar… Ai mai multă grijă de sănătatea ta, fiindcă neglijezi de prea mult timp semnalele primite. Nu ai vrea să te trezești cu un ulcer pe bază de stres!

Horoscop 20 decembrie 2021. Săgetător

Azi ar fi bine să te abții în ceea ce privește luarea deciziilor în materie de cuplu. Relația cu partenerul nu este prea bună, iar frustrările pe care le-ai trăit în ultima vreme te vor face să spui lucruri pe care ulterior le vei regreta. Vestea bună vine de pe planul material, unde vei avea parte de câștiguri consistente.

Horoscop 20 decembrie 2021. Capricorn

La locul de muncă vei avea parte de toate laudele șefilor, iar acasă, relația cu partenerul se îmbunătățește vizibil și veți trăi o seară magică, încărcată de romantism. Cu toate astea, o problemă mai veche de sănătate îți va cam strica dispoziția… Semn că a veni tmomentul să mergi la medic!

Horoscop 20 decembrie 2021. Vărsător

Azi vei avea tendința să mănânci pe sistem nervos, însă asta nu te va ajuta, ba chiar dimpotrivă… Nu e exclus ca partenerul să-ți reproșeze că ai obiceiuri nesănătoase și că ai cam pus pe tine! De aici și până la scandal va fi doar un pas… Până trece momentul de criză, mai bine uită-te la filme siropoase…

Horoscop 20 decembrie. Pești

Începând de azi, vei scăpa de problemele financiare și nu te vei mai plânge de bani până în prima parte a anului viitor. Asta va schimba lucrurile și în relația de cuplu, dar și în ceea ce privește relațiile sociale. Siguranța financiară îți va da mai multă încredere în tine, iar starea ta se va schimba.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter