Planetele în formație din 6 decembrie 2021. Alinierea planetelor vor marca puternic viețile multor zodii

Publicat pe

Planetele în formație din 6 decembrie 2021. Satelitul Pământului, Luna și planetele Jupiter, Saturn și Venus se vor alinia din data de 6 decembrie 2021, aducând o srie de răstunări de situație pentru zodii. Cele patru se vor alinia pe 6,7,8 și 9 decembrie 2021. Aceste patru zile vor avea un impact major asupra viețile multor zodii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIMEBRIE, GRATIS, AICI!

Luna, în faza de semilună, se va deplasa de-a lungul acelui șir, dar mai întâi trece sub Venus, apoi sub Saturn, și la final sub Jupiter, oferind o priveliște de neuitat, Venus se va apropia de Soare pe tot parcursul lunii decembrie 2021, coborând mai aproape de punctul de apus. Planeta va fi mai ușor de observat la începutul lunii decembrie, fiind cea mai strălucitoare planetă și cel mai strălucitor obiect de pe cer.

Planetele se vor afla în aceeași constelație și se vor mișca printre stele, apropiindu-se una de cealaltă. Un astfel de eveniment a avut loc ultima dată în 1961, iar următoarele vor avea loc în 2080 și 2400. Parada vizibilă a planetelor se numește configurație planteară atunci când cinci planete luminoase ale sistemului solar se apropie una de cealaltă la o distanță mică și devin vizibile în același timo într-un sector mic.

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: Zodiile care își schimbă destinul în luna decembrie

Citește și: Cum treci peste o despărțire, în funcție de zodie

Citește și: Cele 3 zodii protejate de astre până în ianuarie 2022.Nativii feriți de ghinion

Berbec

Berbecii se pare că vor fi avantajați de acest fenomen astrologic. Aceștia vor primi oferte de muncă pe care ar trebui să le ia în serios. Așadar, acest lucru va avea un impact bun pentru nativii din zodia Berbec.

Taur

Nativii din zodia Taur încearcă să pună cap la cap o serie de informații pe care le vor primi din toate părțile. Asta înseamnă că Taurii vor avea multă treabă de făcut și trebuie să fie responsabili de tot ceea ce fac.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni reușesc să ducă la bun sfârșit multe planuri, iar alinierea planetelor le scoate în cale multe idei și multe oportunități. Trebuie să fie încrezători în propriile forțe.

Rac

Racii au șansa de a dovedi că au avut dreptate în situațiile în care erau mereu puși la colț. Nativii din zodia Rac vor reușit să iasă în evidență din toate punctele de vedere.

Lei

Nativii din zodia Leu trebuie să aibă grijă la comportamentul pe care îl afișează. Saturn în linie dreaptă le indică mai multă analiză înainte de a lua o decizie de care depinde jobul lor. Trebuie să aibă mare griijă!

Fecioară

Fecioarele sunt mai puternice odată cu acest fenomen și se simt mai energice. Este recomandat să nu își irosească energia pe lucruri nesimnificative. De asemenea, acesta este un moment bun pentru un start în afaceri.

Balanță

Nativii din zodia Balanță au multe revelații, dar și premoniții mai ales în cazul femeilor. Se pare că acestia vor avea multe lucruri de spus, indiferent de situație.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion s-ar putea să cunoască o persoană specială. Ar putea fi vorba despre un tovarăș de drum, și nu neapărat despre iubire. Poate fi vorba și despre o legătură sufletească.

Săgetător

Persoanele născute în zodia Săgetător sunt înconjurate de persoane care contează în viața lor. Acesta vor primi lucruri frumoase pe care le așteptau și le meritau de mult timp.

Capricorn

Nativii din zodia Vărsător vor înțelge abia acum rolul persoanelor din viața lor, iar unii dintre ei vor face un pas în spate și își vor recunoaște limitele.

Vărsător

Vărsătorii îi vor cuceri pe cei din jurul lor cu simplitatea și energia lor naturaă. De asemena, nativii din zodia Vărstător vor avea mare noroc la bani în următoarea perioadă.

Pești

Nativii din zodia Pești au parte de o răsturnare de situație favorabilă în viața lor profesională, motiv pentru care ar trebui să meargă pe acest drum și să nu refuze o asemenea ofertă.

Sursa: Fanatik

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter