Cele 3 zodii protejate de astre până în ianuarie 2022. Nativii feriți de ghinion

Publicat pe

Într-un climat astrologic destul de învolburat, există totuși 3 zodii ce vor fi protejate de astre până în ianuarie 2022. Iată care sunt nativii care nu vor avea probleme pe plan profesional, sentimental sau financiar și care vor putea respira ușurați până la începutul anului viitor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cele 3 zodii protejate de astre până în ianuarie 2022. Pentru fiecare zodie, în funcție de influența astrologică, apar perioade mai bune sau mai rele, când, indiferent de eforturile depuse, totul pare condus de o forță superioară. Și chiar așa este! Astrele ne influențează viața, în bine sau în rău, în funcție de alinierea planetelor, dar și de ascendent. Până la începutul anului viitor sunt însă trei zodii care nu trebuie să-și facă griji, nativii acestora beneficiind de protecție astrală.

3 zodii protejate de astre până în ianuarie 2022

Din întreg zodiacul doar 3 zodii vor fi protejate de astre până în ianuarie 2022, iar norocoșii sunt nativii născuți în Rac, Leu și Pești, spun astrologii, conform fanatik.ro. Aceștia vor putea respira ușurați până la începutul anului viitor, fiind favorizați de astre aproape în toate domeniile.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri

Citește și: Care este piatra ta norocoasă în funcție de zodie

Rac

Racii se vor bucura de foarte multe oportunități în această perioadă, iar cel mai important este să nu scape ocaziile atunci când li se ivesc. De asemenea, puterea lor de convingere este la cote maxime și datorită ei își vor putea atinge toate scopurile până la finele anului. Tot ce trebuie să facă este să îndrăzenască, și astfel vor avea satisfacții pe toate planurile, alături de cei dragi. Sfatul astrelor este să fie mai prezenți, mai concentrați, să nu amâne nimic și, nu în ultimul rând, să țină cont de sfaturile familiei și ale apropiaților.

Leu

Printre cele 3 zodii protejate de astre până în ianuarie 2022 se numără și Leii. Zodie puternică, adevărați luptători, aceștia vor reuși să-și atingă toate țelurile până la finele anului, datorită ambiției deosebite și a încrederii nemărginite în forțele proprii. Acești nativi se vor bucura de sprijinul astrelor în absolut tot ceea ce vor întreprinde și nimic nu va reuși să-i destabilizeze. Indiferent de obstacolele ce le vor ieși în cale, Leii vor reuși să ducă totul la bun sfârșit cu brio.

Pești

Peștii sunt niște răsfățați ai astrelor în general și cu atât mai mult se vor bucura de protecția lor și pe finalul de an. Ambițioși și perseverenți, nimic nu le va sta în cale în această perioadă nativilor Pești, care știu exact ce vor de la viață. Iar cu ajutorul astrelor, vor reuși să dobândească tot ce și-au propus. Toate planurile sunt bine aspectate și aceștia vor fi înconjurați doar de lucruri frumoase. Nu în ultimul rând, e foarte posibil ca, până se sfârșește anul, cei singuri să-și cunoască sufletul-pereche.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter