Horoscop 20 ianuarie 2022. Probleme în căsnicie pentru o zodie

Publicat pe

Horoscop 20 ianuarie 2022. Se anunță o zi destul de încărcată pentru zodii. Multe dintre ele se vor simți obosite, iar dacă nu se vor odihni puțin, riscă să aibă probleme de sănătate. Alți nativi riscă să aibă certuri cu persoanele dragi, iar o alta să aibă probleme mari în căsnicie. Iată cum stau zodiile pe data de 20 ianuarie 2022!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 ianuarie 2022. Berbec

Berbecii nu sunt tocmai în apele lor. Nativii din această zodie nu s-au simțit bine în ultimele zile, lucru ce ar trebui să-i facă să-și ridice un semn de întrebare. În loc să ignore simptomele, ar fi indicat să meargă la un medic pentru a afla dacă suferă sau nu de vreo afecțiune. În caz contrar, e posibil ca lucrurile să degenereze.

Horoscop 20 ianuarie 2022. Taur

Taurii, în schimb, se află la polul opus. Încă din prima parte a zilei, nativii se simt plini de energie. Îi vor molipsi pe ceilalți cu starea lor pozitivă și nu vor lăsa pe nimeni să le strice buna dispoziție. Deși au parte de o zi solicitantă la locul de muncă, lucrurile parcă merg ca pe roate. Vor găsi imediat soluții, iar rezultatele lor nu vor lăsate fără răsplată șefi. E posibil chiar să fie promovați.

Horoscop 20 ianuarie 2022. Gemeni

Gemenii trebuie să fie mult mai atenți la modul în care comunică. S-au trezit cu o stare proastă sau au aflat o veste ce le strică întreaga zi. Partenerii de cuplu vor încerca să le readucă zâmbetul pe buze, însă sunt foarte respingători. Riscă să aibă parte de unele certuri în cuplu, dacă nu vor ști cum să își păstreze calmul.

Horoscop 20 ianuarie 2022. Rac

Nici Racii nu o duc prea bine la acest capitol. Dau dovadă de multă încăpățânare, iar asta, de multe ori, îi poate călca pe nervi pe ceilalți. În loc să lase de la ei, acești nativi vor pune mai degrabă paie pe foc. Riscă să îi supere pe cei dragi, iar aceștia din urmă să nu îi ierte prea curând. Așadar, ar trebui să se gândească de două ori înainte de a vorbi.

Horoscop 20 ianuarie 2022. Leu

Leii au agenda plină. Încă de dimineață, un telefon îi pune pe gânduri. Au atât de multe lucruri de rezolvat, încât nu știu unde să se împartă mai repede. Nu vor avea timp de nimic și se vor concentra exclusiv pe muncă. La finalul zilei, se vor simți epuizați, însă vor fi mulțumiți că au dus toată treaba la capăt. Partenerii de viață îi vor răsfăța cu o cină sau un masaj.

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Horoscop 20 ianuarie 2022. Fecioară

Fecioarele care sunt căsătorite riscă să întâmpine mari probleme în căsnicie. De ceva vreme, bănuiesc că partenerii lor le înșală, iar lucrurile s-ar putea adeveri. Nu este, însă, nimic sigur. Astfel, înainte de a face acuzații, ar trebui să strângă suficiente dovezi sau să se asigure dacă ceea ce cred e real sau nu.

Horoscop 20 ianuarie 2022. Balanță

La fel ca Taurii, și Balanțele vor avea o zi prosperă, mai ales la locul de muncă. Îi vor surprinde pe ceilalți cu abilitățile lor și vor avea niște idei foarte inspirate. Dacă o vor ține tot așa, e posibil ca în viitorul apropiat să se bucure de o mărire de salariu. De asemenea, nici laudele nu vor lipsi.

Horoscop 20 ianuarie 2022. Scorpion

Nici Scorpionii nu scapă de muncă astăzi. Au sperat la un program ceva mai relaxat, după ce au muncit pe brânci în ultima perioadă, însă sarcinile continuă să apară. Se vor simți foarte obosiți și e posibil ca, din cauza stresului, să simtă că nu mai fac față situației. Ar putea apela la ajutorul unui coleg pentru a-și termina mai repede treaba.

Horoscop 20 ianuarie 2022. Săgetător

După o perioadă destul de agitată, în care s-au simțit cuprinși de anxietate, Săgetătorii au parte de o frumoasă surpriză. O rudă aflată de mai mult timp în străinătate îi anunță, la telefon, că urmează să vină în țară. Vizita va avea loc peste doar câteva zile, astfel că vor începe să se gândească cu ce să o întâmpine mai frumos.

Horoscop 20 ianuarie 2022. Capricorn

Astăzi, pentru Capricorni pare că totul merge pe dos. Deși sunt niște persoane muncitoare, atente și ambițioase, nimic nu le iese așa cum și-ar dori. Răbdarea le va fi pusă serios la încercare și e posibil să-și iasă din minți la un moment dat. În loc să-și piardă cumpătul, ar trebui să realizeze că toți mai avem zile proaste și că nu este un capăt de lume. Lucrurile se vor rezolva în timp.

Horoscop 20 ianuarie 2022. Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenți la modul în care acționează. Au în față o decizie importantă, iar dacă se vor grăbi, e posibil să regrete mai târziu. Chiar dacă propunerea pare foarte ofertantă și benefică lor, și-ar putea da seama că se înșală. Așadar, astăzi trebuie să se ghideze după morala zicalei „graba strică treaba'.

Horoscop 20 ianuarie 2022. Pești

Nu doar Berbecii, ci și Peștii trebuie să acorde o mai mare importanță sănătății. Au fost implicați într-o mulțime de proiecte, în ultimul timp, iar oboseala își poate pune amprenta asupra lor. Ar fi bine să își ia o pauză, dacă nu vor să se trezească cu surprize neplăcute din punct de vedere medical.

Sursă foto: Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter