Horoscop 20 mai 2022. Zodiile care o dau în bară în dragoste

Publicat pe

Horoscop 20 mai 2022. Unele zodii o dau în bară astăzi în dragoste. Spun lucruri care nu ar trebui spuse, se supără din senin, reproșează te miri ce din trecutul cel mai… trecut, iar nativii ceva mai îndrăzneți pot chiar călca strâmb. Atenție, puteți fi prinși!

EȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 20 mai 2022 Berbec

Nativii Berbec ar trebui să aibă grijă la cheltuieli. Nu este o zi potrivită pentru a vă ocupa de chestiuni legate de bani, în special de invesiţii, spun astrele.  Neatenția de care dați dovadă indică faptul că este timpul să vă concentrați mai mult asupra propriei persoane, iar asta va deranja partenerul de viață. Nu fiți egoiști, mai e cineva lângă voi care necesită atenție!

Horoscop 20 mai 2022 Taur

Taurii sunt lideri înnăscuţi, doar că astăzi nu dau randament dacă lucrează singuri. Dacă simţiţi nevoia, nu ezitaţi să cereţi ajutorul. Găsiți o nouă abordare pentru a reuși să ieșiți din zona de confort, dar asta nu înseamnă că trebuie să răspundeți acelei invitații la cafea pe care o aveți pe lista de așteptare. Dacă cineva vă așteaptă acasă, desigur. Altfel, sunteți liberi să testați terenul!

Horoscop 20 mai 2022 Gemeni

Este momentul unui test pentru Gemeni-  cât de mult sunteţi dispuşi să munciţi pentru visele voastre? Este esenţial să nu vă pierdeţi în detalii, şi să aveţi totul organizat. În schimb, încercați să rămâneți calm și să vorbiți deschis cu partenerul. Lăsați nervii, stresul, pesimismul. Nu vă ajută la nimic, dimpotrivă. Stricați apele cu partenerul de viață și slabe șanse să sa se mai liniștească situația după!

Horoscop 20 mai 2022 Rac

Racilor le merge excelent în zona financiară, în special a investiţiilor. Este foarte uşor pentu voi să obtineţi mai mulţi bani, iar asta vă oferă şansa de a da un avans pentru o casă, o maşină sau chiar o vacanţă. Nu mai este momentul să visați, ci să fiți constructiv. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu pierdeți din vedere dezamăgirile sentimentale.

Horoscop 20 mai 2022 Leu

Socializarea este punctul forte al Leilor. În cazul în care nu vă ies lucrurile aşa cum v-aţi dorit, nu vă faceţi griji. Totul se întâmplă la momentul potrivit. Întâlnirile de joi vă vor face să puneți la îndoială anumite aspecte ale vieții voastre amoroase. Nu vă grăbiţi să trageţi concluzii pentru că aveți tendința să vă grăbiți când vine vorba de dragoste și nu învățați niciodată din lecțiile trecutului!

Horoscop 20 mai 2022 Fecioară

Nativii Fecioară au nororc în relaţiile cu femeile. Este foarte posibil să întălniţi pe cineva care vă atrage în mod special. Nevoia voastră de dragoste crește și inima se deschide către ceilalți. Pur și simplu trebuie să daţi frâu emoțiilor interioare. Unde este cazul, normal, nu vă treziți din senin amorezați de oameni imposibili pentru voi!

Citește și: Cum și-a câștigat Vlăduța Lupău banii înainte de a deveni celebră: „Duceam oamenii la ocazie ca să îmi scot motorina’

Citește și: Artistul și fostul edil Mircea Rusu, condamnat pentru corupție. Ce pedeapsă a primit interpretul piesei „Omul bun și pomul copt’

Horoscop 20 mai 2022 Balanţă

Balanţele sunt implicate într-un proiect de grup. Beneficiile vor veni foarte curând, chiar dacă pare că lucrurile stagnează.  Agilitatea ta mentală îți va permite să găsești cuvintele potrivite pentru a aborda subiecte incomode cu partenerul tău.

Horoscop 20 mai 2022 Scorpion

Este o zi bună pentru tot ce ţine de birocraţie, pentru Scorpioni. Puteţi să vă materializaţi dorinţele, dar nu exageraţi. Cuvintele tale vor fi destul de usturătoare, așa că mușcă-ți limba înainte de a vorbi prea mult și încearcă să nu cicălești omul de lângă tine, așa cum ai tendința să o faci. Nu reproșa și nu cicăli, în rest fii tu. S-a obișnuit cu tine!

Horoscop 20 mai 2022 Săgetător

Săgetătorii au noroc în zona achizitiilor şi investiţiilor. E posibil să primiţi veşti bune, din partea unor rude sau prieteni, însă relația cu partenerul este cam pe coji de nucă. Înțelegeți voi expresia. Este și nu este. Atunci când este vă dă impresia de relația ideală, cu inimi și fluturași, dar când nu este (și se întâmplă des asta!), parcă nici nu aveți nevoie de omul respectiv. Vă simțiți bine și singuri, cam asta e ideea! E mai bine în doi, dar nici în… unu nu vă deranjează în perioada asta!

Horoscop 20 mai 2022 Capricorn

Capricornii ar trebui să aibă grijă cu cine stau de vorbă astăzi. Dacă vă temeţi că cineva nu joacă după reguli, ascultaţi-vă intuiţia. Din păcate, nici măștile nu vă mai ajută să vă ascundeți sentimentele. În relația de cuplu, veți descoperi că partenerul nu este tocmai ceea ce v-ați dorit. Calmează-te puțin, totuși, nu scoate toate reproșurile din sertare și le pune acum pe masă. Stai să treacă Mercur retrograd!

Horoscop 20 mai 2022 Vărsător

Nativii Vărsător pot semna acte şi documente. Mare atenţie astăzi la posibile conflicte la locul de muncă. Traversați o perioadă mai delicată, motiv pentru care ați putea fi irascibili, iar cuvintele pe care le rostiți i-ar putea răni pe cei din jur. Încearcă o baie relaxantă, o muzică bună, un masaj, orice să te destreseze. Nu spune lucruri pe care le-ai putea regreta.

Horoscop 20 mai 2022 Peşti

Iar nativii Peşti tind să fie mai impulsivi în acţiunile lor. Discuţiile cu şefii nu vor lipsi, aşa că… planificaţi-vă ziua în aşa fel încât să fie în favoarea voastră. Familia și persoana iubită vă susțin în tot ceea ce vreți să realizați. Traversați o perioadă romantică, dar se simte o ușoară tensiune în aer. Ca și când la prima problemă cât de mică totul s-ar putea ruina. Parcă vă este și frică să vă bucurați, de teamă să nu stricați ceva!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter