Cum și-a câștigat Vlăduța Lupău banii înainte de a deveni celebră: „Duceam oamenii la ocazie ca să îmi scot motorina”

Publicat pe

Cum și-a câștigat Vlăduța Lupău banii înainte de a deveni celebră. Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Chiar dacă în acest moment duce o viață de vis, în trecut lucrurile nu au stat atât de bine. Aceasta, în perioada studenției, nu primea prea mulți bani de la părinți și trebuia să se descurce de una singură.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău este extrem de apreciată de publicul larg atât datorită talentului său, cât și a personalității extrem de puternice. Deși acum duce o viață la care unii doar visează, în trecut nu a fost la fel de norocoasă. Artista din Ardeal a fost studentă în Cluj la Facultatea de Medicină Veterinară, împreună cu fratele său, Bogdan. În acea perioadă, fiecare dintre ei primea doar 50 de lei pe zi, sumă care nu le satisfăcea toate nevoile.

Cum și-a câștigat Vlăduța Lupău banii înainte de a deveni celebră: „Duceam oamenii la ocazie ca să îmi scot motorina'Cum și-a câștigat Vlăduța Lupău banii înainte de a deveni celebră: „Duceam oamenii la ocazie ca să îmi scot motorina'

Aceasta a povestit cu lux de amănunte mai multe amintiri din perioada studenției. Iată declarațiile făcute în cadrul podcastului lui Mihai Morar!

Citește și: Cum l-a anunțat Vlăduța Lupău pe soțul ei, Adi Rus, că e însărcinată, și cum a reacționat el:„Replica lui a fost…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își dorește Vlăduța Lupău să își crească copilul:„Va fi îmbrăcat de la second-hand, va avea lucruri ieftine'

Citește și: În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano:„Amândoi facem tot ce ține de noi ca să…’

Citește și: Cine sunt nașii pe care Denisa Fîlcea și Flick i-au ales pentru copilul lor.Anunțul a fost făcut într-un mod inedit 

Cum și-a câștigat Vlăduța Lupău banii înainte de a deveni celebră

Vlăduța Lupău a povestit faptul că, în perioada studenției, primea doar 50 de lei pe zi de la părinții ei, dar foarte multă mâncare, pentru a-i ajunge o săptămână întreagă. La acea vreme, ea era nevoită să se descurce cu strictul necesar, împreună cu fratele său, Bogdan. Deoarece avea și alte nevoi precum ieșiri la film sau plimbări în Cluj, artista lua oameni la ocazie pentru a câștiga un ban în plus.

„Nu am avut niciodată bani la discreție pe mână, deși părinții mei aveau o situație financiară bună. Mai mult de 50 de lei pe săptămână nu am avut niciodată de la ei până am terminat facultatea. Nici atunci nu te descurcai cu suma aia, darămite acum. Motorina ne-o băga Șimleu – Cluj, Cluj – Șimleu, nu mai mult ca să ne plimbăm prin Cluj. Ne punea mâncare de acasă, să ne ajungă luni, marți și miercuri, joi trăiam din cei 50 de lei, dacă era cazul, iar vineri înapoi acasă, după cursuri. Mai luam oameni la ocazie, să ne scoatem motorina, să mai facem 2-3 plimbări sau să mergem la un film. Mergeam cu 15 lei la un film, pe carnet de student, mai ieșeam la un suc, dar fără bacșiș la ospătar', a declarat ea în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Vlăduța Lupău și-a cumpărat haine de la second hand

Aceasta a fost studentă inclusiv în Italia, plecând prin programul Erasmus. La acea vreme, ea era extrem de atentă cu banii pentru a nu risipi nici măcar un leu.

„Eram cu bursa Erasmus în Italia, la căminul plătit de banii universității, mâncam acolo și mai puneam câte o chiflă, câte ceva în ghiozdan, să mai am ce mânca seara. Cumpăram conserve de fasole, de legume, mai făceam chestii cu ele', a mai povestit ea.

Ulterior, când și-a câștigat primii săi bani, Vlăduța Lupău a început să își achiziționeze haine. Deși majoritatea fetelor de vârsta ei mergeau în magazine scumpe, ea prefera să frecventeze magazinele second hand.

„Când am câștigat primii bani, mai serioși, îmi mai cumpăram niște haine. Dar nu scumpe. Ci de la second hand sau de outlet, le știu pe toate din Cluj-Napoca! Le frecventam pe toate, știam când aduc marfă, unde e la kilogram, că erau diferite prețuri… Apoi, după haine, cumpăram piese, ca să le pot cânta', a mai spus ea.

Și-a achiziționat singură primul apartament

Vlăduța Lupău a mai povestit faptul că, după terminarea facultății, își dorea foarte mult să rămână în Cluj. Fratele său se întorsese în satul natal, iar părinții refuzau să îi achiziționeze o locuință în orașul său de suflet. Astfel, a strâns fiecare ban până când și-a achiziționat primul său apartament. Până în acel moment, ea a avut parte de multe neajunsuri, dormind chiar și în mașină din cauza lipsei unui acoperiș deasupra capului.

Tati voia tot timpul să ne întoarcem la Șimleu. Nu mai aveam cămin unde să stau, fratele meu se întorsese acasă. „Tati, cumpără-mi ceva în Cluj!'. „Uite, îți cumpăr dacă vrei în Șimleu'. Nu aveam nici cea mai mică șansă să-mi ia în Cluj, doar în Șimleu. Așa că am zis să-mi adun niște bani, m-am dus la bancă să-mi fac un contract cu prima casă, am adunat fiecare leu timp de doi ani. Niciodată n-am avut bani de genul „fă ce vrei, du-te în vacanță'. Am dus oameni la ocazie, ca să-mi scot pârleala. O perioadă, pentru a urma cariera cu cântările, am dormit și în mașină', a continuat ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter