Horoscop. Care sunt cei mai fideli bărbați în funcție de zodie

Publicat pe

Sigur că ar fi greșit să facem alegerile în viață în funcție doar de horoscop, dar astrologii ne sfătuiesc să ținem cont și de sfaturile lor pentru că ne-ar putea salva de multe bătăi de cap. Astfel, există trăsături comune ale celor aflați în aceeași zodie, fie că vorbim despre fidelitate, predispoziție pentru aventură sau fuga de responsabilități.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Din pacate sau din fericire, potrivit astrologilor, zodiacul influenţează cât de fidel este fiecare bărbat. Așa că întreabă-l ce zodie este înainte să-i accepți inelul. Sigur, mai sunt și excepții!

Rac

Bărbatul Rac se implică în activități de familie cu drag, venind chiar el cu tot felul de propuneri interesante în acest scop. Da dovadă de tandrețe și romantism, astfel că nevasta lui nu se va putea plânge niciodată în privința faptului că nu îi da atenția pe care și-o dorește, dimpotrivă. Totuși, ea trebuie să aibă grijă pentru că acest reprezentant este destul de sensibil și poate fi rănit cu ușurință, caz în care își poate schimbă treptat atitudinea la polul opus.

Pești

Nici bărbatul din zodia Pești nu se lasă mai prejos la capitolul „cel mai bun soț din horoscop', ci se încadrează pe al doilea loc din top. El își susține soția mai bine că nimeni altcineva și o iubește fără limite. Ar putea să facă orice pentru ea și lupta pentru că relația să rămână unită. Mai mult de atât, nu îi stă mintea la infidelități, așa că nevasta lui poate să stea liniștită în privința faptului că ar putea să o însele vreodat, potrivit Ciao.ro. Probabil că nu ar muscă din fructul oprit nici măcar dacă s-ar ruga femeile de el.

Taur

De departe cel mai bun soț din horoscop, bărbatul din zodia Taur se dedică familiei trup și suflet. El da dovadă de fidelitate, așa că există puține șanse să facă vreun pas greșit și să cadă pradă tentațiilor din jur. În plus, este muncitor, cumpătat în privința banilor și priceput la activitățile din gospodărie. Poate că nu este cel mai romantic bărbat din lume, însă știe să își răsfețe nevasta și să o conducă pe culmile plăcerilor în pat. Așadar, dacă ești într-o relație cu un astfel de nativ, nu mai stă pe gânduri, ci pune mâna pe el.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter