Horoscop 21 noiembrie 2021. Schimbări mari

Publicat pe

Horoscop 21 noiembrie 2021. Se anunță schimbări mari pentru unele zodii și este nevoie de cumpătare, calm și acceptare, așa încât tranziția să se facă ușor, fără probleme. Iată ce anunță astrele pentru toate zodiile pe 21 noiembrie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 21 noiembrie 2021. Berbec

Berbecii se confruntă cu probleme pe plan financiar și este posibil ca această situație să se răsfrângă asupra celor din jur. Vor trebui să fie mai atenți la cheltuieli, să-și păstreze calmul și să găsească soluții, iar pe plan profesional. Cu calm și optimism veți trece și de perioada asta!

Horoscop 21 noiembrie 2021. Taur

Nativii din zodia Taur au nevoie de o pauză de la toate activitățiile zilnice. Este posibil să se lovească de situații neprevăzute pe planul profesional, și fac câteva schimbări în ceea ce privește viața lor sentimentală. Se destramă ceea ce nu mai merge, așa că nu vă temeți de schimbări. Nu pierdeți decât ceea ce nu era menit să vă facă fericiți.

Horoscop 21 noiembrie 2021. Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o săptămână agitată și este posibil să simtă nevoia de mai mult timp liber cu ei înșiși. Se confruntă cu probleme de sănătate și vor avea nevoie de ajutorul unui prieten apropiat, pentru a trece peste aceste momente, spun astrele. Este o perioadă cu multe provocări, însă, din punct de vedere financiar, va fi o lună normală. Vor apărea tot felul de obstacole în carieră, însă, cu efort, le veți depăși.

Horoscop 21 noiembrie 2021. Rac

Racii sunt dezamăgiți de câțiva prieteni și decid să renunțe la ei. Pe plan profesional își fac planuri de a avansa în carieră, iar pe plan sentimental încep un nou capitol, dar totodată închid altul vechi. Cu Saturn și Jupiter în casa a șaptea, posibilitatea ca tu să reușești în afaceri este mare. Astfel că, rămâi alert, nu te lăsa doborât și continuă să lucrezi din greu.

Horoscop 21 noiembrie 2021. Leu

Nativii din zodia Leu fac o schimbare pe plan profesional. Vor face o analiză a tuturor posibilităților și iau o decizie ce le schimbă total viitorul carierei. Pe plan sentimental vor exista câteva tensiuni și vor trebui să găsească o soluție cât mai rapid. Noiembrie este o lună îngrijorătoare din punct de vedere al sănătăţii pentru că vor apărea probleme de sănătate. E drept, minore, dar sâcâitoare.

Horoscop 21 noiembrie 2021. Fecioară

Fecioarele au parte de o săptămână aglomerată din punct de vedere profesional. Se ocupă de acte și fac mai multe drumuri în interes de serviciu, iar pe plan financiar este posibil să primească vești foarte proaste, ce îi va demoraliza din toate punctele de vedere. Cei care sunt într-o relaţie de mai mult timp, se simt chiar pregătiţi să facă următorul pas şi să se căsătorească. Sunt veşti bune şi pentru cei care sunt deja căsătoriţi.

Citește și: Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie

Citește și: Cum a reacționat Smiley când a auzit că Gina Pistol vrea să revină la Asia Express: „Mai negociem

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografie alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire: „E o ocazie bună să…

Horoscopul 21 noiembrie 2021. Balanță

Balanțele se implică în proiecte noi, ce țin de casă. Fac câteva modificări prin casă și sunt șanse să întâmpine probleme în ceea ce privește bugetul. Pe plan sentimental au parte de o întâlnire neașteptată cu o persoană din trecut. Puteți obţine o nouă sursă de venit. Exista si posibilitatea de a beneficia economic de sprijinul membrilor familiei. Poate cineva din familie vă poate ajuta să vă ghideze calea care duce către prosperitatea financiară.

Horoscopul 21 noiembrie 2021. Scorpion

Scorpionii se axează pe plan profesional și pot avea tendința de a-și neglija partenerul de viață. Este important să găsească un echilibru între cele două, iar pe plan financiar vor fi nevoiți să-și asculte intuiția. va trebui să acordați o atenție deosebită sănătății dvs., deoarece vor fi constante suișuri și coborâșuri. Marte, stăpânul semnului, se află în casa a XII-a și într-o stare neprielnică.

Horoscopul 21 noiembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii muncesc foarte mult în această săptămână și nu este exclus ca la un moment dat să apară probleme de sănătate. Este indicat să nu se suprasolicite foarte mult și să stea departe, cel puțin o perioadă, de tot ceea ce îi afectează. Există posibilitatea să stabiliți contacte cu oameni care lucrează în sectorul guvernamental după plasarea Soarelui în casa a XII-a. Această mutare aduce beneficii în afaceri și vă poate ajuta să vă extindeți planurile în viitor.

Horoscopul 21 noiembrie 2021. Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt creativi și vin cu cele mai bune idei la locul de muncă. Pun pe primul loc viața sentimentală și au parte de multe momente romantice în această săptămână, iar pe plan financiar profită de o oportunitate de a face mai mulți bani. Deși cheltuielile vor crește în această perioadă, veniturile vor urca și ele. Veți rămâne deosebit de atenți cu privire la sănătate. Pe lângă yoga și exerciții, vă veți concentra bine asupra obiceiurilor alimentare. Acest lucru vă va aduce beneficii pe termen lung.

Horoscopul 21 noiembrie 2021. Vărsător

Nativii din zodia Vărsător se simt neînțeleși. Au nevoie de mai multă atenție, iar spre weekend încep să renoveze sau să repare prin casă. Pe plan financiar se anunță șanse de a investi o sumă mare într-o afacere profitabilă. Nativii din zodia Vărsător au în schimb noroc în dragoste, sau cel puțin vor avea parte de o perioadă cu multe oportunități și momente plăcute.

Horoscopul 21 noiembrie 2021. Pești

Peștii sunt introvertiți și nu stau foarte bine la capitolul comunicare, ceea ce poate creea confuzie în rândul celor din jur. Astăzi decideți să mediteze mai mult, pentru un echilibru mai bun în viața lor. E o perioadă bună în sfera dragostei, iar sentimentele vor atinge noi praguri de intensitate. Însă asta doar dacă te expui și renunți la carapacea ta.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter