Cum a reacționat Smiley când a auzit că Gina Pistol vrea să revină la Asia Express: "Mai negociem"

Publicat pe

Gina Pistol își dorește să revină la Asia Express. Iubita lui Smiley a devenit mămică anul acesta și a decis să stea acasă pentru a avea grijă de fiica ei. Însă, cum a reacționat artistul în momentul în care a aflat că prezentatoarea vrea să revină pe micile ecrane.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În luna martie a anului acesta, Gina Pistol a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Simpatica prezentatoare a decis să se ocupe de creșterea fetiței sale și să pună viața profesională pe locul doi.

Cum a reacționat Smiley când a auzit că Gina Pistol vrea să revină la Asia Express: "Mai negociem"Cum a reacționat Smiley când a auzit că Gina Pistol vrea să revină la Asia Express: "Mai negociem"

Chiar dacă trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iubita lui Smiley se gândește să se reîntoarcă la TV. În cadrul unui vlog, a decis să îi comunice această decizie cântărețelui. Iată cum a reacționat acesta!

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol cu Josephine, la 6 luni după ce a devenit mamă: „Acum îi ies dințișorii, e mai mârâită”

Citește și: De ce s-au certat Gina Pistol și Smiley, prima dată: „Eu când mă supăr rău de tot, pot să dispar din viața ta'

Citește și: Dorel Vișan s-a retras din viața publică. Unde locuiește și cu ce se ocupă actorul acum

Citește și: Ale de la Mireasa este însărcinată. Cum și-a anunțat iubitul: „Am făcut 7 teste”

Gina Pistol vrea să revină la TV

Gina Pistol și Smiley sunt extrem de activi pe rețelele de socializare. Cei doi îndrăgostiți își țin fanii la curent cu ultimele noutăți din viețile lor. De curând, aceștia au postat un vlog pe Youtube, unde au dezbătut un subiect neașteptat.

Mai exact, prezentatoarea l-a întrebat pe iubitul ei dacă-i permite să revină pe micile ecrane, încă de pe acum. Iată cum a decurs dialogul dintre aceștia.

Smiley: „Te-ai mai întoarce la Asia Express?'.
Gina Pistol: „Mă mai lași?'

Smiley: „Nu știu, mai vedem, mai negociem!'

Iubita lui Smiley, detalii despre viața de mămică

În continuare, mămica a recunoscut că i-a fost greu în primele zile după ce a născut și chiar plângea, atunci când nu o vedea nimeni.

„Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat', i-a dezvăluit Gina Pistol lui Smiley.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter