Horoscop 27 ianuarie 2022. O zi conflictuală pentru trei zodii

Publicat pe

Horoscop 27 ianuarie 2022. Astăzi, majoritatea nativilor zodiacului vor avea succes pe plan financiar și profesional, însă unele reușite nu vor veni așa de ușor. Apar conflicte, atât în familie, cât și la locul de muncă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 27 ianuarie 2022. Berbec

Berbecii nu vor începe ziua cu dreptul, așadar toate frustrările adunate în timp le vei vărsa mai întâi la job, iar ulterior acasă. Deși vei încerca să eviți urmările dezastruoase, nu vei reuși, deoarece nu te vei putea abține. O veste bună privind niște bani va mai calma lucrurile, spre seară, între tine și partener.

Horoscop 27 ianuarie 2022. Taur

Azi va trebui să muncești de trei ori mai mult pentru a duce lucrurile la bun sfârșit, însă eforturile îți vor fi răsplătite… Șefii tăi îți vor aprecia ambiția. Și latura sentimentală este bine aspectată, așa că azi ai putea să reglezi problemele de cuplu, apărute nu demult. Seara se va încheia în cel mai romantic mod.

Horoscop 27 ianuarie 2022. Gemeni

În ceea ce te privește, azi, love is in the air… Mai mult ca niciodată, ai chef să trăiești clipa, fără să te gândești la consecințe și nici la viitor, așa cum obișnuiești. Încearcă să-ți păstrezi însă concentrarea la job, fiindcă riști să faci greșeli! Spre seară, îți vei lua inima în dinți și vei da telefonul „acela”, fără teama de refuz.

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Horoscop 27 ianuarie 2022. Rac

Astăzi nu-ți prea ies lucrurile la job așa cum ți-ai propus și neînțelegerile încep să apară de la prima oră. Riști să ai un conflict serios cu un coleg de muncă și ar fi bine să nu-i întorci spatele, fiindcă de mult îți pândește greșelile. Te vei bucura, în schimb, de o seară relaxantă, alături de partenerul tău și de prieteni.

Horoscop 27 ianuarie 2022. Leu

Mai mult ca niciodată, azi va trebui să dai dovadă de sinceritate în relațiile cu ceilalți. Dacă ai comis o greșeală, în orice latură a vieții tale, nu o mai ascunde, fiindcă va ieși la iveală. Iar cu cât mai târziu, cu atât mai rău! Partenerul de viață îți va face o dezvăluire care te va pune pe gânduri. Nu lua decizii la cald!

Horoscop 27 ianuarie 2022. Fecioară

Pe plan profesional îți merge perfect și ești pe cai mari. Nu același lucru se poate spune despre viața de cuplu – paretenerul îți reproșează că îl neglijezi prea des, iar de aici poate începe un scandal în toată regula. Revizuiește-ți prioritățile și găsește un echilibru între cele două planuri.

Horoscop 27 ianuarie 2022. Balanță

Astrele te vor face să te întâlnești cu niște situații tensionate atât la job, cât și acasă, azi. Fă uz de toată diplomația de care ești în stare, fiindcă nu e o zi portivită pentru reproșuri! Nu e excus să apară o situație conflictuală cu unul dintre membrii familiei, care îți va reproșa că ești prea cheltuitoare.

Horoscop 27 ianuarie 2022. Scorpion

Ai o dispoziție bună în ultima vreme și ți-ai mai ascuns puțin acul cu venin… Niște bârfe care-ți vor ajunge curând la urechi te vor scoate din starea de calm și le vei plăti vinovaților cu aceeași monedă. În compensație, astrele te vor favoriza pe plan financiar, dar și amoros. E posibil să te îndrăgostești!

Horoscop 27 ianuarie 2022. Săgetător

Ești în pragul depresiei după ce anxietatea te-a determinat să te îndepărtezi de toți apropiații. Teama de boală de sperie în egală măsură ca cea de „moarte socială”, așadar azi vei lua decizia de a ieși din bula în care te-ai claustrat singură. Azi îți vei face planuri de vacanță și îți vei suna prietenii.

Horoscop 27 ianuarie 2022. Capricorn

Azi vei învăța pe propria piele că dragoste cu de-a sila nu se poate! Oricât te-ai strădui, nu vei putea fi plăcută de toți colegii și nic de toți superiorii, așadar rezumă-te doar la relațiile reale din viața ta. Același lucru se petrece și în viața amoroasă, iar astrele te sfătuiesc să nu mai mergi pe două fronturi. Ai putea pierde tot!

Horoscop 27 ianuarie 2022. Vărsător

Vei avea parte de o zi fructuoasă la job, iar latura familială e și ea bine aspectată. La fel și sănătatea. Din păcate însă, azi trebuie să acorzi o mai mare atenție banilor. Nu cheltui fără măsură, nu face investiții fără să te documentezi serios înainte și nu da bani cu împrumut. Mare atenție unde-ți ții portofelul!

Horoscop 27 ianuarie 2022. Pești

Azi ai tendința să te victimizezi, iar acest lucru poate deveni deranjant pentru cei din jur, sătui de lamentările tale. Mai mult, șefii ar putea concluziona că nu faci față sarcinilor primite… Și acasă vei încerca să te fofilezi de la treburi, însă partenerul tău te cunoaște prea bine! Singurul plan bine aspectat e cel financiar.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter