Horoscop 27 mai 2022. Zodiile trădate de parteneri sau prieteni

Publicat pe

Horoscop 27 mai 2022. Unele zodii pot fi trădate de parteneri sau prieteni. Astrologii anunţă o zi în care relaţiile de dragoste sau cele de prietenie vor fi puse din greu la încercare. Iată care sunt zodiile ce pot fi trădate de parteneri sau prieteni pe 27 mai 2022!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 27 mai 2022 Berbec

Dragostea şi raţiunea sunt în conflict pentru Berbeci. Gândiţi-vă la ce vă doriţi cu adevărat şi axaţi-vă pe sectorul iubirii. Ocupă-te de ceea ce este urgent și amână sarcinile care nu sunt atât de importante. Încearcă să te odihnești și nu te implica emoționat în conflictele altora.

Horoscop 27 mai 2022 Taur

Taurii ar trebui să se concentreze pe tot ce ţine de birocraţie. Nişte acte trebuie semnate la timp, altfel vă pot afecta situaţia financiară în viitorul apropiat. Gândiți-vă bine ce taxe aveți de plătit, ce facturi restante sau diverse alte plăți pe care pe tot amânați. Rezolvați și situația asta, chiar dacă nu vă place să dați bani!

Horoscop 27 mai 2022 Gemeni

Prietenia şi familia sunt în prim plan pentru Gemeni. Cert este că există o comunicare bună între voi, şi veţi găsi răspunsuri la anumite întrebări care va dădeau bătăi de cap. Atenție, însă, veți avea tendința de a reacționa destul de dur în anumite situații, în mod gratuit. Să nu vă mirați dacă lumea vă întoarce spatele apoi. Veți simți că sunteți trădați, dar este doar o răsplată pentru comportamentul vostru!

Horoscop 27 mai 2022 Rac

Nu este o zi bună pentru ca Racii să cheltuiască bani. Doar dacă este ceva urgent şi nu se poate amâna. Altfel, evitaţi să mergeţi la cumpărături pentru că veți pune în coș lucruri pe care le veți regreta mai târziu. Găsiți o cu totul altă ocupație azi. Grijă mare și la prieteni, s-ar putea să descoperiți o trădare, fix de la cine nu vă așteptați.

Horoscop 27 mai 2022 Leu

Leii stau foarte bine la capitolul comunicare. Este important să spuneţi ce simţiţi, indiferent de reacţia celorlalţi. Totuși, atenție la relația cu partenerul pentru că ar putea reproșa astăzi tot ce nu ți-a zis în ultima vreme. Pare că este o zi „acum ori niciodată”, în care nu-l mai recunoașteți și senzația pe care o simțiți la comportamentul lui este trădare. Nu vă așeptați la așa ceva de la el, de aceea șocul e cu atât mai mare!

Citește și: Cătălin Bordea și-a dat demisia de la Xtra Night Show.La ce show va apărea de acum înainte

Citește și: Drama neștiută a lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz:’Am 7 tați’

Citește și: Prințul Charles vine în România. Cu cine se va întâlni moștenitorul coroanei britanice

Horoscop 27 mai 2022 Fecioară

Fecioarele sunt destul de temperamentale. Cei din jur s-ar putea să vă evite, probabil din cauza tonului folosit. Aveţi răbdare şi nu reacţionaţi impulsiv.  Încearcă să te bucuri mai mult de ceea ce ți se întâmplă și să nu te mai stresezi. Strici relațiile cu cei din jurul tău și nu ți-ar plăcea să înceapă și ei cu reproșurile la adresa ta. Nu ești ușă de biserică, așa că fii mai tolerantă!

Horoscop 27 mai 2022 Balanţă

Nativii Balanță sunt axaţi pe zona familiei. Discuțiile în contradictoriu nu vor lipsi, așa că mențineți-vă starea de bine și nu vă lăsați influențați de cuvinte răutăcioase. Oboseala își va face simțită prezența după prânz, așa că ar fi bine să nu faci activități care necesită prea multă atenție sau concentrare.

Horoscop 27 mai 2022 Scorpion

Scorpionii sunt susținuți în sectorul carierei. Creativitatea de care dați dovada la job vă poate scoate în evidență și, astfel, puteți obține un bonus sau de ce nu… o avansare în grad, potrivit astrelor. Ziua de astăzi va fi una foarte importantă pentru tine. În joc poate fi imaginea ta, astfel că este foarte important să ai mare grijă la felul în care te comporți, mai ales atunci când te afli în public.

Horoscop 27 mai 2022 Săgetător

Comunicarea lipsește în ceea ce îi privește pe Săgetători. Ar trebui să dați dovada de răbdare și să acceptați zilele mai puțin nefavorabile. Încearcă să nu îți consumi energia căutând vinovați, ci să găsești soluții cât mai repede. Nu ajută pe nimeni să te plângi și să arunci vina pe unul sau altul. Caută rezolvare și soluții, e singura variantă pentru a trece cu bine peste ziua asta!

Horoscop 27 mai 2022 Capricorn

Capricornii ar trebui să aibă grijă cui se destănuie. Informațiile pe care le împărtășiți celorlalți s-ar putea întoarce împotriva voastră. Este ziua alegerilor importante pentru tine astăzi. Va fi nevoie să te desprinzi de anumite lucruri din trecut pentru a putea evolua.

Horoscop 27 mai 2022 Vărsător

Vărsătorii au multe responsabilități la locul de muncă. Un șef pune presiune pe voi și cere mai mult decât ar trebui, dar energia și ambiția vă ajută să le duceți pe toate la bun sfârșit. Fii cât se poate de tolerantă astăzi și nu face scandal, chiar dacă fierbi pe interior. Nu este cazul de decizii radicale acum, trece ziua asta și va fi mai bine!

Horoscop 27 mai 2022 Peşti

O persoană le da bătăi de cap nativilor Pești. Dacă ai de făcut un lucru important, atunci concentrează-te și acordă atenție detaliilor, fără să te gândești dacă în trecut ai eșuat. Nu lăsa temerile din trecut să te influențeze astăzi.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter