Drama neștiută a lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz: "Am 7 tați"

Publicat pe

Despre persoanele care râd mult sau îi fac pe alții să rădă, comedianții în mod special, se spune că ascund, de fapt, drame pe care și le maschează cu zâmbete. Este și cazul lui Cătălin Bordea, care ascunde o poveste de viață foarte tristă. Co-prezentatorul emisiunii Xtra Night Show' a fost abandonat de ambii părinți când avea numai 2 ani, iar tatăl l-a lăsat în autobuz.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea a avut șapte tați după ce părinții au decis să-l abandoneze într-un autobuz, când avea doar doi ani. Deși copilăria lui a fost îngrozitor de grea, umorul l-a salvat pe colegul lui Capatos, iar Bordea are acum puterea să facă haz de necaz de primii săi ani din viață.

Drama neștiută a lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz: "Am 7 tați"Drama neștiută a lui Cătălin Bordea. A fost abandonat în autobuz: "Am 7 tați"

„Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de carcter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat.

La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră', a povestit Bordea despre căsătoriile mamei sale, la „Xtra Night Show' (Antena Stars).

Citește și: Alex Velea, noi dezvăluiri despre începuturile relației cu Antonia:„Ne-am creat fericirea pe drama altora’

Citește și: Antonia e considerată cea mai frumoasă femeie din România, dar recunoaște că are și defecte. A arătat la plajă ceea ce toate femeile vor să ascundă

Citește și: Scântei între cuplurile Antonia-Alex Velea și Alexia Eram-Mario Fresh! Prietenia lor s-ar fi încheiat, iar motivul e uluitor: ‘S-au certat toți între ei’

Bordea nu a fost un copil dorit, mama lui avea doar 16 ani

Co-prezentatorul de la „Xtra Night Show' spune că mama lui avea 16 ani când a rămas însărcinată cu el și a încercat să-l avorteze. În cele din urmă, soarta a făcut ca Bordea să supraviețuiască, dar părinții lui l-au crescut doar până la vârsta de 2 ani, când l-au abandonat apoi într-un autobuz.

Noroc că a fost găsit de bunica sa, care s-a urcat în același autobuz, printr-o simplă coincidență.

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.

Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam', a mai povestit Bordea, în urmă cu ceva timp, la „Un show păcătos'.

Bordea a încercat să-și caute tatăl când avea 12 ani

Cătălin Bordea povestea în urmă cu ceva vreme că s-a hotărât să își caute tatăl pe când avea 12 ani. S-a prezentat la el acasă și a rămas complet uluit de comportamentul soției lui, care nici măcar nu știa de existența lui. A mărturisit chiar că femeia i-a și gătit.

'La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci. 

A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui… iar femeia…  de parcă mă cunoştea de-o viaţă, m-a întrebat dacă îmi este foame şi mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiţi, pe care i-am mâncat vreodată. Dacă trebuie în viaţa asta să fac rost de un număr de telefon, de al ei trebuie să fac rost', a mai precizat Cătălin Bordea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter