Horoscop 28 februarie 2021. O zi de care trebuie să profiți pentru odihnă

Publicat pe

Horoscop 28 februarie 2021. După o săptămână dificilă, a venit timpul să te relaxezi și să te odihnești. Mare atenție la sănătate, pentru că este mai importantă decât toate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

BERBEC 

Conjunctura te avantajează în această duminică în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Analizează cu atenţie, unele nu te interesează, nu tot ce zboară se mănâncă, spune o vorbă!

TAUR

În a doua zi de weekend ai o eficacitate sporită în tot ceea ce faci, pentru că ai renunţat la îndoieli şi la tatonările inutile. Te afli într-un nou echilibru moral şi fizic. Cine nu riscă, nu câştigă!

GEMENI

Duminică, dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă este în legătură cu planurile tale de viitor. Dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore. Cumpără acum, mâine e mai scump!

RAC

Afişezi un surâs dezarmant! Aşa îi îmblânzeşti pe cei care pot să-ţi facă reproşuri. Solo, ai oportunităţi, în duo te înţelegi cu partenerul mult mai bine! Duminică calmă.

LEU

Nu ai şanse foarte mari, nu te stresa, duminică este o nouă zi, în care poţi avea un noroc discutabil. O parte dintre Lei pot avea o zi fără probleme, statistic vorbind! Trebuie sa te relaxezi, mai ales pe seara şi să laşi treburile aşa zis urgente. Nimic nu este urgent când este vorba de odihna şi de sanatatea ta.

FECIOARĂ

În această duminică persoanele născute în semne de foc şi aer îţi sunt binevoitoare şi te ajută, în special Leii şi Săgetătorii, dar este bine să eviţi pe cei născuţi sub semne de apă şi pământ. Simţi o oarecare insecuritate sentimentală – atenţie, casa familiei este prost aspectată.

BALANŢĂ

Conjunctura îţi este favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. În această duminică trebuie doar să îndrăzneşti, norocul ajută pe cei curajoşi!

SCORPION

În ultimul timp întâmplările şi evenimentele s-au bulucit în viaţa ta şi tu ai ripostat automat, fără multă gândire. Duminica aceasta a venit timpul să-ţi faci un plan, să analizezi şi să decizi. Oricum, fiecare are defectul său.

SĂGETĂTOR

Duminică ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea lor e ca un balsam pentru sufletul tău.

CAPRICORN

Cei din jurul tău, partenerul, au atitudini pe care nu le înţelegi. Totuşi, nu-i condamna şi treci mai departe. Nu ridica tu primul piatra! În această duminică zvonurile te surprind şi te enervează. Încearcă să nu le bagi prea mult în seamă. În schimb, îngrijește-te de tine.

VĂRSĂTOR

Ai unele probleme personale şi de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva în această duminică. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă. Nu te grăbi şi poţi găsi confidentul. Nu exagera cu munca şi efortul.

PEŞTI

Astăzi îţi dai seama că se cam abuzează de bunele tale intenţii! Pune lucrurile la punct repede, mai ales dacă este vorba despre cei din jurul tău, nu-i lăsa să se folosescă de tine!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter