Diana Bart nu mai poate face copii. Medicul i-a interzis: ”Am riscat mult”

Publicat pe

Diana Bart este mămica a două fetițe superbe, însă, din păcate, nu mai poate face alți copii, chiar dacă și-ar mai fi dorit. Prezentatoarea de la PrimaTV a povestit despre interdicția pe care a primit-o din partea medicilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva luni, Diana Bart devenea mămică pentru a doua oară. Vedeta aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, însă a riscat mult pentru a duce sarcina la bun sfârșit. Puțini știu că vedeta de la PrimaTV a pierdut o sarcină înainte de a o avea pe Maira, fiica ei cea mare.

Diana Bart nu mai poate face copii. Medicul i-a interzis: 'Am riscat mult'Diana Bart nu mai poate face copii. Medicul i-a interzis: 'Am riscat mult'

'Da, înainte să rămân însărcinată cu Maira am pierdut o sarcină. Nu am perceput-o ca pe o traumă pentru că doctorul meu m-a ajutat foarte tare să trec peste acele momente, spunându-mi că, atunci când corpul nostru recunoaşte că ceva nu e în regulă cu embrionul, preferă să-l respingă.', a declarat Diana Bart pentru okmagazine.ro.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani:„Mănânc ca să supraviețuiesc'/ INTERVIU

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:„Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare'. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Diana Bart nu mai poate face copii

Prezentatoarea de la PrimaTV a născut în plină pandemie de coronavirus, însă totul a fost bine pentru ea și bebeluș. Din păcate, Diana Bart nu mai poate face copii, iar medicul i-a explicat care sunt riscurile dacă va mai rămâne însărcinată.

'Eu am avut operaţia de cezariană foarte subţiată după prima naştere şi doctorul mi-a zis că la a doua sarcină am riscat mult, că putea să se rupă în interior. Deci nu mai pot duce o a treia sarcină.', a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter