Ce job are Cătălin Moroșanu, când nu e în ring. Din ce își câștigă banii concurentul de la Survivor

Publicat pe

Cătălin Moroșanu face față cu brio la probele din Survivor. Sportivul este într-o formă fizică de invidiat și a mai avut de-a face cu foametea și în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici. Motiv pentru care Moro, așa cum îi spun colegii de la Faimoși, are toate șansele să câștige concursul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

El a luat o pauză de la sport și s-a concentrat pe altceva. Înainte să vină la Survivor România, Cătălin Moroșanu avea o altă ocupație care îi consuma timpul.

Pe lângă faptul că deține o sală de kickboxing, sportivul se ocupa de promovarea unei companii românești de kickboxing.

Dynamite Fighting Show este o companie românească de kickboxing, artă marțială mixtă, box, kyokushin și taekwondo cu sediul în București, România, deținută Cătălin Moroșanu.  Este cea mai populară companie de promovare a sporturilor de luptă și a kickboxingului din România.

Ce job are Cătălin Moroșanu, când nu e în ring. Din ce își câștigă banii concurentul de la SurvivorCe job are Cătălin Moroșanu, când nu e în ring. Din ce își câștigă banii concurentul de la Survivor

Potrivit platformei online a Dynamite Fighting Show, Cătălin Moroșanu  deține și poziția de promoter în cadrul comapaniei. Astfel, postul său este dedicat promovării media a evenimentelor organizat de DFS.

Cătălin Moroșanu a vrut să se bată cu Alexandra Stan și Roxana Nemeș, la Survivo

Cătălin Moroșanu a făcut un gest incredibil la Survivor. Faimosul a sărit la gâtul Roxanei Nemeș, în timpul meciului pentru recompensă. În episodul de joi, 21 ianuarie, scenele de la Survivor au fost aproape ireale! Echipa Faimoșilor este din ce în ce mai tensionată, iar Cătălin Moroșanu a dat dovadă de un comportament greșit.

În lupta pentru recompensă, Cătălin Moroșanu s-a enervat enorm și s-a năpustit asupra colegelor sale din echipa Faimoși: Roxana Nemeș și Alexandra Stan.

Alexandra Stan a izbucnit în plâns și îi acuză pe băieții din echipa sa că sunt misogini și nu apreciază eforturile pe care le fac fetele în timpul probelor.„Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!, spune cu ochii in lacrimi, Alexandra Stan.

Citește și: Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit:„Prietenul la nevoie se cunoaște

Citește și: Pepe și Raluca au stabilit data divorțului.Cu ce rămâne fiecare la partaj

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor:„Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, iar primul sărut a venit din partea amândurora / EXCLUSIV

„Lui Stan nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, dar e un om care a muncit extraordinar de mult. S-a obișnuit cu confortul de acasă,a declarat Jador.

Cătălin Moroșanu a început să o critice pe blondină din mai multe motive, iar cei doi au început să aibă o discuție mult mai tensionată. „Mă, femeie, vrei să mori pe aici?!, i-a reproșat Cătălin Moroșanu Alexandrei Stan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter