Horoscop 30 decembrie 2021. Certuri în familie

Publicat pe

Horoscop 30 decembrie 2021. Se anunță o zi destul de încărcată pentru zodii. Unii nativi vor primi sfaturi prețioase de viață, pentru a-și rezolva problemele, alții riscă să aibă certuri în familie, iar alții vor avea parte de schimbări atât pe plan profesional, cât și personal. Iată cum vor sta zodiile în penultima zi din anul 2021, pe 30 decembrie 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 decembrie 2021. Berbec

Se anunță o zi destul de delicată pentru Berbeci. Conform astrelor, acești nativi ar trebui să fie mai atenți la modul în care acționează în penultima zi din 2021. Dacă nu vor avea mai mare grijă la imaginea lor, riscă să se dea în stambă. Nu trebuie să facă nimic pentru a impresiona, ci să fie la fel de naturali ca până acum.

Horoscop 30 decembrie 2021. Taur

Taurii vor fi ca un magnet pentru energia negativă. E posibil ca o persoană apropiată să se confrunte cu unele probleme și să-i „molipsească' cu o stare de angoasă. Ar trebui să caute soluții imediat pentru a-i ajuta. În caz contrar, e posibil ca și lor să li se schimbe starea de spirit într-una nu tocmai bună.

Horoscop 30 decembrie 2021. Gemeni

La fel ca Berbecii, și Gemenii ar trebui să fie ceva mai atenți la acțiunilor lor. Deși nu sunt făcute cu rea intenție, glumele lor i-ar putea deranja pe cei din jur și ar putea fi interpretate ca niște reproșuri. Asta ar putea isca unele discuții în grupul de prieteni sau chiar în relația cu persoana iubită. Așadar, e indicat să se gândească de două ori înainte de a face o afirmație.

Horoscop 30 decembrie 2021. Rac

În schimb, Racii au parte de o zi liniștită, așa cum au visat. Simt cum problemele se „evaporă', după o perioadă destul de încărcată emoțional. Ajutorul vine din partea unei persoane mai în vârstă. Vor primi niște sfaturi importante, de viață, de la ea, iar povețele le vor folosi și în viitor. Vor învăța că răbdare e de multe ori cheia succesului.

Horoscop 30 decembrie 2021. Leu

La fel ca în cazul Berbecilor, și Leii au ceva de furcă la capitolul „imagine'. Își vor dori să iasă în evidență prin orice mod și nu ratează nicio ocazie de a se face auziți. Riscă să pice în penibil, însă, dacă afirmațiile lor nu vor fi tocmai fondate. E indicat să își calculeze mai bine pașii sau chiar să ceară ajutor dacă vor să evolueze mai rapid și mai sigur.

Citește și: 5 motive pentru care trebuie să ai un prieten Săgetător

Citește și: Zodiile cu cel mai mare noroc în dragoste, în această iarnă

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Zodiile și dragostea.Cum se comportă când sunt îndrăgostite

Horoscop 30 decembrie 2021. Fecioară

Fecioarele vor simți cum nervii le sunt puși la încercare. Dacă e ceva ce urăsc cel mai mult pe lume, acel lucru e lipsa de seriozitate. Au parte de un șoc atunci când constată că persoana care le-a făcut o promisiune importantă nu se va ține, de fapt, de cuvânt. În loc să-și strice buna dispoziție, ar trebuie să învețe o lecție din asta și să nu se mai încreadă în oricine.

Horoscop 30 decembrie 2021. Balanță

Balanțele vor să intre în 2022 lipsite de griji, cu toate treburile rezolvate. Trebuie să înțeleagă, însă, că unele lucruri nu pot fi gata cât ai pocni din degete. În plus, ar trebui să-și aducă aminte de faptul că, de cele mai multe ori, greaba poate strica treaba. De asemenea, la începutul anului viitor ar putea avea o surpriză și să se simtă și mai inspirate în alegerile lor.

Horoscop 30 decembrie 2021. Scorpion

Scorpionii trec printr-o perioadă destul de delicată. E posibil să se confrunte cu o situație tensionată în familie sau la locul de muncă. Dacă nu vor ca lucrurile să escaladeze, ar trebuie să învețe să mai lase puțin de la ei. În caz contrar, pot apărea niște certuri uriașe pe care nu vor ști cum să le gestioneze.

Horoscop 30 decembrie 2021. Săgetător

Săgetătorii parcurg o perioadă plină de confuzie. Oricât de mult și-ar da interesul ca lucrurile să iasă după cum au plănuit, parcă nimic nu dă roade. În loc să se încăpățâneze, ar putea apela la sfaturile unei persoane apropiate. O rudă mai în vârstă le poate fi chiar de mare ajutor.

Horoscop 30 decembrie 2021. Capricorn

Capricornii și-au dat toată silința pentru a avea un Crăciun perfect. Au pus toată curățenia la punct și au stat ore în șir în bucătărie, pentru a pregăti niște mâncăruri alese. Oboseala și-ar putea pune, însă, amprenta asupra sănătății lor, dacă vor continua în acest mod. Ar trebui să își facă mai mult timp pentru odihnă, dacă nu vor să se simtă lipsiți de vlagă la început de 2022.

Horoscop 30 decembrie 2021. Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de surprize pe bandă rulantă. În viața lor vor avea loc o mulțime de schimbări, chiar înainte de a păși în Noul An. Le va fi destul de dificil să accepte noile situații, însă nu trebuie să se lase descurajați. 2022 va aduce multe bucurii.

Horoscop 30 decembrie 2021. Pești

Spre final de an, Peștii vor avea parte de o surpriză neașteptată pe plan profesional. Vor avea în față o oportunitate unică în ceea ce privește locul de muncă. Deși nu aveau în plan să-și schimbe prea curând job-ul, noua ofertă le-ar putea fi benefică în 2022.

Sursă foto: Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter