Horoscop 4 decembrie 2022. Zodia care are parte de o mare suferință

Publicat pe

În această zi, cei mai mulți nativi au parte de echilibru. Gemenii petrec momente romantice cu partenerul, Balanțele se remarcă, iar Capricornii sunt puși în fața unor oportunități de dezvoltare financiară. Iată ce au pregătit astrele pentru azi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 4 decembrie 2022. Berbec

Berbecii au parte de o zi pozitivă și plină de enerigie. Sunt mai sociabili decât în mod obișnuit și inițiază o ieșire cu mai mulți prieteni. În urma discuțiilor avute, găsesc rezolvarea unei probleme mai vechi și se simt eliberați.

Horoscop 4 decembrie 2022. Taur

În prima parte a zilei, Taurii se confruntă cu o stare de agitație. Planurile le sunt date peste cap și sunt puși în situația de a găsi alternative. Vin cu soluții foarte bune, iar lucrurile decurg mai bine decât plănuiseră inițial.

Horoscop 4 decembrie 2022. Gemeni

Gemenii au parte de momente romantice cu partenerul. Pentru că au scăpat de unele sarcini și responsabilități, decid că este timpul să-i acorde mai multă atenție jumătății lor. Se încarcă cu o stare de bine, lucru care se va reflecta și pe parcursul săptămânii ce urmează.

Horoscop 4 decembrie 2022. Rac

Racii au parte de o zi tensionată la locul de muncă. Se ivesc unele dispute cu colegii, iar atitudinea superiorilor lasă de dorit. Simt că au ajuns într-un moment de cumpănă și că ar trebui să ia în considerare o reprofilare profesională.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă:„Facem Crăciunul aici'. Imagini cu locuința lor

Citește și: De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorțul părinților:„E foarte greu pentru mine. Nu mi se mai permite să…'

Horoscop 4 decembrie 2022. Leu

Leii traversează o zi lipsită de griji. Nu intră în niciun conflict și își îndeplinesc toate obiectivele. Spre seară, au parte de câteva momente relaxante cu un prieten mai vechi. Discuția îi animă și parcă le redă cheful de viață.

Horoscop 4 decembrie 2022. Fecioară

Fecioarele au o zi destul de încărcată. Au lăsat mai multe sarcini pe ultima sută de metri, așa că trebuie să găsească soluții la probleme, într-un timp relativ scurt. Reușesc să iasă din acest impas, însă nu sunt mulțumiți de calitatea muncii lor.

Horoscop 4 decembrie 2022. Balanță

Balanțele se remarcă în această zi. Faptul că au dedicat mai mult timp unui stil de viață armonios începe să se reflecte în viața de zi cu zi. Gândesc mai limpede și își desfășoară activitățile cu mai multă plăcere, lucru care se vede în rezultatele obținute.

Horoscop 4 decembrie 2022. Scorpion

Scorpionii au parte de o zi plină de supărări. Un câștig financiar nu poate compesa pierderea unei persoane dragi. Când bugetul li se echilibrează, au parte de o mare suferință în plan personal.

Horoscop 4 decembrie 2022. Săgetător

În această zi, Săgetătorii pot simți o ușoară stare de nervozitate. Sunt iritați de atitudinea celor din jurul lor, chiar și de micile detalii. Sfatul astrologilor este să se elibereze de frustrările interioare într-un mod sănătos, fără a-i răni pe ceilalți.

Horoscop 4 decembrie 2022. Capricorn

Capricornii traversează o zi plină de oportunități financiare. Încheie o colaborare care le poate asigura un trai mai mult decât decent. Găsesc și alte surse de venit, însă nu au timpul necesar pentru a desfășura toate aceste activități.

Horoscop 4 decembrie 2022. Vărsător

Vărsătorii au o zi plină de surprize. Schimbările au legătură cu persoanele din jurul lor și cu locul de muncă. Se bucură să audă unele vești, în timp ce altele le trezesc sentimente mixte.

Horoscop 4 decembrie 2022. Pești

În această zi, Peștii își încarcă bateriile. Pentru că urmează o săptămână solicitantă, decid să-și dedice câteva momente de relaxare și singurătate.

Sursa foto: Arhiva Viva!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter