Horoscop 7 septembrie 2021. Zodiile care au noroc la bani

Publicat pe

Horoscop 7 septembrie 2021. Va fi o zi plină de evenimente, dar și de emoții. Unele zodii vor fi mai norocoase decât altele. Sunt nativi care vor fi nevoiți să facă față unor conflicte. Pe de altă parte, se întrezăresc noi oportunități. În plus, o zodie va intra în posesia unei sume de bani importante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 septembrie 2021 – Berbec

Ai parte de mai multe dezamăgiri pe plan personal. Vei realiza că o persoană apropiată și pe care o considerai de încredere are, de fapt, cu totul alte intenții. Vei constata că până acum această persoană nu a făcut altceva decât să îți vâneze punctele sensibile și să folosească acest lucru împotriva ta. Trebuie să iei o decizie și să adopți o atitudine nouă în ceea ce o privește.

Horoscop 7 septembrie 2021 – Taur

Ai parte de o serie de conflicte la locul de muncă. Te vei pierde cu firea și vei ajunge să spui lucruri care s-ar putea să te pună înr-o lumină proastă. În cazul în care ajungi la concluzia că ai exagerat și că ai spus multe vorbe la nervi, nu ezita să ceri scuze celor față de care ai făcut respectivele afirmații. Pe plan personal, lucrurile funcționează foarte bine, iar relația cu partenerul tăi evoluează frumos.

Horoscop 7 septembrie 2021 – Gemeni

Ești o norocoasă pentru că este foarte posibil să intri în posesia unei sume de bani importantă. Banii au venit chiar la fix pentru că traversezi o perioadă marcată de cheltuieli și riscai să ajungi la fundul sacului. Acum, lucrurile s-au aranjat pentru tine și ți-ai recăpătat optimismul. Pe seară, vei ieși în oraș cu prietenii să sărbătorești.

Citește și: Care sunt zodiile cu puteri paranormale și ce capacități uimitoare au

Citește și: Zodii care nu se suportă.Între acești nativi ies scântei

Citește și: Horoscop chinezesc septembrie 2021.Noroc mare pentru 3 zodii

Citește și: Cele mai seducătoare zodii din horoscop.Nu le rezistă nimeni!

Horoscop 7 septembrie 2021 – Rac

Vei avea parte de o zi plină de tensiuni. Vei simți că o anumită persoană încearcă să te enerveze și că își dorește să te provoace cu orice preț. Încearcă să rămâi calmă și să nu îi dai satisfacție. E clar că el sau ea caută să se certe cu tine, așa că nu are rost să intru într-un conflict care nu are niciun fundament. Pe de altă parte, este posibil să întâlnești pe cineva care îți va atrage atenția în mod special.

Horoscop 7 septembrie 2021 – Leu

Ai parte de mai multă muncă la serviciu decât de obicei. Superiorii tăi au mari așteptări de la tine, iar tu trebuie să dai tot ce-i mai bun pentru ca totul să meargă conform planului. Ce-i drept, nu îți place să lucrezi sub presiune, dar nu-ți face griji. Va fi o zi productivă și vei face față cu brio tuturor provocărilor. Șefii tăi vor fi impresionați.

Horoscop 7 septembrie 2021 – Fecioară

Încearcă să nu ignori niciun semn care ți se arată astăzi. Este posibil ca astrele să încerce să îți transmită un mesaj important. Pe plan financiar, stai foarte bine, ceea ce înseamnă că ai putea să îți cumperi lucrul acela pe care ți-l doreai de multă vreme. Pe de altă parte, în viața de cuplu au existat câteva tensiuni. Nu lăsa problema nerezolvată. Încearcă să vorbești cu partenerul tău și să vedeți care este problema.

Horoscop 7 septembrie 2021 – Balanță

Traversezi o perioadă mai dificilă în ceea ce privește viața ta personală. Relația ta se poate sfârși dacă nu vei reuși să îți impui punctul de vedere. Poate fi vorba despre o serie de factori externi care intervin în relația voastră și care au început să deranjeze. Ar trebui să iei atitudine și să porți o discuție foarte impostantă cu partenerul tău, potrivit kanald.ro. 

Horoscop 7 septembrie 2021 – Scorpion

Este o zi prielnică pentru schimbări. În cazul în care simți nevoia să faci o schimbare în viața ta, acum este momentul. Oricum, îți doreai de ceva vreme să îți schimbi locul de muncă, așa că ai putea da curs acestei dorințe. Pe de altă parte, este posibil să întîlnești pe cineva. Cine știe, poate este chiar sufletul tău pereche.

Horoscop 7 septembrie 2021 – Săgetător

S-ar puea să te confrunți cu un conflict de proporții în familie. Vei simți că ai ajunți la capătul răbdării să că va trebui să faci ceva pentru a schimba lucrurile. În plus, cineva va reuși să te enerveze și să îți spună cuvinte care te vor răni foarte tare. Încearcă să nu pui la suflet și să cauți să te răzbuni. Nu face ceva ce ai putea regreta mai târziu.

Horoscop 7 septembrie 2021 – Capricorn

Îți dorești să ieși și mai mult în evidență, lucru care te va face să le arați celor din jurul tău ceea ce ai, nu ceea ce ești. Acest lucru nu te va avantaja deloc pentru că ceilalți vor avea impresia că ești o persoană superficială și vor căuta să se îndepărteze de tine. Pe de altă parte, pe plan financiar ai întâmpinat câteva probleme în ultima perioadă, dar nu-ți face griji pentru că vei găsi o soluție pentru a ieși din impas.

Horoscop 7 septembrie 2021 – Vărsător

Va fi nevoie să recurgi la un compromis dacă vrei să reușești în ceea ce ți-ai propus astăzi. Nu îți va fi tocmai comod să faci asta, însă viața nu îți va da de ales de această dată. Trebuie să te gândești la benificii pentru a nu avea conștiința încărcată. Ai muncit foarte mult în ultima perioadă, iar acum este timpul să culegi roadele.

Horoscop 7 septembrie 2021 – Pești

Încearcă să nu mai lași ca lucrile pe care le spun ceilalți să te afectecteze. Este posibil ca tu să ai dreptate, iar adevărul va ieși oricum la lumină. Fii tu însăți și lasă-i pe ceilalți să vorbească. În plus, vei avea parte de o surpriză din partea patenerului de viață, care își dorește să te facă să te simți specială și apreciată.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter