Horoscop 9 februarie 2021. Despărțiri pentru unele zodii și aventuri pentru altele!

Publicat pe

Pe 9 februarie 2021, unele zodii trec prin anumite despărțiri, fie că este vorba despre persoane sau schimbarea locuinței sau a locului de muncă. Oricum ar fi, este de bine! Pe de altă parte, unele dintre zodii au parte de aventuri amoroase sau pot cunoaște persoane cu care să rămână pe termen lung.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Berbec

Sunt anumite secrete ale unor prieteni sau apropiaţi pe care vreţi să le aflaţi neapărat. Şi totuşi, aflarea unor informaţii de acest gen vă poate aduce surprize uriaşe. Nu vor fi surprize neplăcute şi chiar v-ar putea ajuta să vă apropiaţi de acea persoană. Dacă sunteți singuri, s-ar putea să aveți succes în cercurile sociale, iar dacă sunteți într-o relație, interacțiunea cu apropiații persoanei iubite vă strânge legătura pe care o aveți cu aceasta.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Taur

Vă despărţiţi de o persoană sau cineva apropiat se mută, ceea ce înseamnă că va ieşi din viaţa voastră, însă asta nu pare să vă facă să vă simţiţi rău, mai ales că voi credeţi că această schimbare va fi una benefică pentru acea persoană. Libertatea pe care o oferiţi acestei persoane dragi din viaţa voastră valorează chiar mai mult decât credeţi.

Efortul pe care l-ați făcut recent pentru a vă dezvolta personal sau a îmbunătăți lumea voastră emoțională în general, nu va fi trecut neobservat. De fapt, ați putea să nu bănuiți cât de multe avantaje aveți de pe urma acestui lucru.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Gemeni

Nu riscaţi să faceţi ceva ce nu aţi mai făcut până acum şi care s-ar putea termina foarte rău pentru voi, din punct de vedere fizic. Un prieten vă va sfătui să nu o faceţi şi ar fi bine să îi ascultaţi sfatul. Fiţi atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul vostru şi nu ezitaţi să cereţi ajutor atunci când nu puteţi să faceţi ceva.

Încercați să nu permiteți nerăbdării să pună paie pe foc legat de o decizie romantică sau din cadrul relației.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Rac

Astăzi veţi lăsa deopartea prejudecăţile pe care le-aţi avut, o lungă perioadă de timp, faţă de o persoană apropiată. Veţi descoperi că această persoană este mult mai interesantă decât vă gândeaţi voi. Aţi putea chiar să faceţi un pas înainte şi să treceţi într-o nouă etapă a relaţiei, potrivit Antena3.

Ceea ce poate a început ca o chestiune minoră între voi și persoana iubită, s-ar putea dezvolta în intensitate și dimensiune. Prin urmare, aduceți orice este necesar la suprafață și lămuriți problemele.

Citește și:

Care este piatra ta norocoasă în funcție de zodie. Purtarea lor aduce dragoste și belșug

Ce înseamnă Mercur retrograd şi ce nu e bine să faci în această perioadă

Horoscopul lunii februarie. Zodiile care stau cel mai bine pe plan sentimental în Luna Dragostei

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Leu

Fiecare persoană are un ritm anume, iar astăzi sunteţi îngrijoraţi de progresul extrem de lent făcut de cineva din viaţa voastră. Vă aşteptaţi ca totul să se întâmple repede şi să fie simplu, însă lucrurile nu stau chiar aşa. Aveţi răbdare şi dacă puteţi să ajutaţi, nu ezitaţi.

Nu uitați că vă aflați într-un stadiu de alegere', iar acest lucru înseamnă că nimic nu trebuie precipitat pentru că se poate lăsa cu pierderi, atât în dragoste, cât și profesional.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Fecioară

Nu vă judecaţi prietenii în funcţie de profilul de Facebook sau cum se comportă pe internet. Trebuie să învăţaţi să discerneţi lucrurile şi situaţiile, dar şi să diferenţiaţi realitatea de activităţile de pe net. Nu credeţi tot ce vedeţi.

Starea de dezechilibru își face din nou apariția în aria sentimentală, dar aveți și nemulțumiri legate de locul de muncă. Aveți senzația că este momentul să dați cu ușa și să nu vă uitați înapoi!

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Balanţă

Nu vă face rău să vă lasaţi purtaţi în jocul seducției, chiar dacă asta înseamnă doar o aventură și nimic mai mult. În acest moment, această atitudine jucăușă în ceea ce privește sentimentele vă va oferi momente bune și ar trebui să profitați de ele cu liniște.

Fie că sunteți singuri sau într-o relație, ați putea fi conștienți de cât de ușor alunecați pe căi mai puțin plăcute. Aveți nevoie să lucrați mai mult la echilibrul vostru emoțional și să nu mai acționați la primul impuls.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Scorpion

Ați lăsat multe lucruri de făcut pe care le puteaţi rezolva în weekend. Le-aţi amânat zi de zi și acum aveţi angajamente pe care nu le puteți îndeplini. Au devenit ca o povară. Totuşi, nu este cazul sp vă panicaţi. Este indicat să vă opriți o vreme, să vă plimbați sau să faceți ceva relaxant. 

Experimentarea unei vieți amoroase mai satisfăcătoare nu trebuie să vă oblige să pierdeți orice progres pe care l-ați creat în altă arie a vieții voastre.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Săgetător

În week-endul care tocmai s-a încheiat aţi simţit protecția familiei și acel mediu familial care vă dă multă liniște mentală și o oarecare liniște. Acum, toate activitățile pe care le programaţi vor fi privite cu încredere, linişte şi aveţi şanse de reuşită.

Vizualizând cu ochii minții ceea ce vreți să experimentați în dragoste, trebuie doar să mai susțineți acțiunea bazată pe încredere.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Capricorn

Este o zi în care vă deconectați foarte mult de problemele de muncă. O călătorie scurtă vă poate inspira mult, la fel ca şi o sărbătoare sau petrecere. Vă place să staţi în natură și veţi petrece mult timp acolo. Veţi fi înconjurat de oameni în care aveţi încredere. 

Răbdarea voastră poate fi legendară, aducând rezultate impresionante în orice arie a vieții voastre, dar s-ar putea să simțiți că s-a umplut paharul.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Vărsător

Cineva vă poate spune o minciună, ceva care cu siguranță nu este adevărat, aşa că dacă este vorba de o persoană pe care o cunoaşteţi puțin, nu cădeţi în naivitate. În plus, fiţi atenţi şi nu îi împrumutaţi bani. Atenţie, pentru că există şi riscuri emoționale ce pot apărea, dar și noi oferte de muncă. Nu spuneți NU înainte să le analizați.

Persoana iubită vrea să știe ceea ce este cu adevărat în mintea sau în inima voastră. S-ar putea să fie timpul să vă exprimați mai profund emoțiile.

Horoscop 9 februarie 2021 pentru Peşti

Astăzi aveţi parte de liniște sufletească, chiar dacă vă tot gândiţi la locul de muncă, la schimbarea acestuia sau la dezvoltarea unei afaceri. Vă simţiţi relaxat și vreţi să aveţi discuții liniștite, fără tensiuni.

Nevoile voastre ar putea fluctua, determinându-vă să vă simțiți nesiguri cu privire la ceea ce aveți nevoie într-o conexiune de dragoste. Incertitudinea este un indiciu clar al schimbării necesare și pozitive, potrivit ce-spun-astrele.ro .

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter