Horoscop chinezesc pentru martie 2020. Zodii cărora le merge prost în această lună

Publicat pe

Anul 2020, care în astrologia chinează este al Șobolanului de Metal și a început pe 25 ianuarie, aduce noi începuturi, oportunități, schimbări pe toate planurile, dar și situații menite a ne scoate din zona de confort. Nu întotdeauna schimbările sunt binevenite și de bun augur, însă. Pentru toate zodiile, 2020 este unul al provocărilor. Unora dintre semnele zodiacale le va merge mai bine, altora mai prost, însă tot ce ni se întâmplă este o consecință directă a propriilor decizii. În martie trebuie să avem grijă să nu întrecem măsura pentru că s-ar putea ca toleranța de care ne bucurăm în general din partea celor apropiați să nu mai fie privită cu ochi buni în această lună.

Printre zodiile care în martie se vor simți victimele Universului este și Șobolanul, oricum măcinat în general de o exagerată manie a persecuției. În această lună, nativii acestei zodii au impresia că toată lumea are ceva cu ei, își vor exagera – uneori voit, alteori involuntar- trările și sentimentele, iar energia pe care o emană li se va întoarce înzecit. Astfel, pe cât de nemulțumiți, critici, răutăcioși vor fi, pe atât de prost le va merge în toate domeniile, de la profesie la dragoste și prieteni.

În martie, astrele parcă și-au propus să vă testeze limitele și răbdarea. Veți primi provocări destule în urma cărora veți avea ocazia să vă cunoașteți și mai bine, să învățați despre voi lucruri pe care încă nu le știați, primiți teste care să vă arate când greșiți – față de voi, în primul rând! – și ce trebuie făcut pentru a vă fi bine.

Aveți nevoie de toată diplomația din lume pentru a evita conflictele în această lună. Inspirați, expirați, calmați-vă, nu luați decizii la primul impuls, analizați-vă cuvintele înainte să le rostiți și, încă o dată – inpitați / expirați!

Faceți cât mai multe plimbări în aer liber, bucurați-vă de soare, relaxați-vă! Mișcarea fizică v-ar fi de mare ajutor, chiar dacă vorbim despre mers pe jos în pas alert sau mai ales plimbări cu bicicleta. Corpul secretă, prin sport, hormonii fericirii și este dovedit științific faptul că vă veți simți mult mai bine după aceea, atât fizic, dar mai ales psihic!

Tigrii trebuie să rupă legătura cu trecutul sau, măcar, acea parte a lui care îi împiedică să evolueze, respectiv relații care nu merg și în care nu sunt fericiți, locuri de muncă unde nu se simt potriviți, parteneriate de orice fel cu care nu rezonează.

Și aveți mare grijă cum vă exprimați nemulțumirile! S-ar putea să fiți complet greșit înțeleși și să faceți din țânțar armăsar. Și să vă consumați aiurea energie. Rămâneți cu picioarele pe pământ și cântăriți-vă orice decizie, ca să evitați hotărâri pe care le veți regreta!

In unele cazuri, ar putea sa mearga transformarea viselor in realitate, insa pentru voi, acum, in perioada la care ne referim, acest lucru este imposibil.

Chiar daca luna nu va fi una usoara nici pentru Iepuri, ci vor avea de depasit unele obstacole destul de dificile, nu se vor lasa doborati. Este cel mai nociv lucru pe care vi-l puteti face voua insiva. Ganditi-va ca, prin toate aceste iesiri, este posibil sa gasiti si solutii viabile problemelor cu care va confruntati, este posibil sa cunoasteti persoane care v-ar putea fi de ajutor, potrivit horoscopzi.ro.

Pentru Dragonii care lucreaza in echipa, trebuie sa va asteptati la deficiente in colaborarea cu cei alaturi de care va desfaurati activitatea. Este bine sa nu va epuizati incercand sa puneti la punct o coagulare a activitatii, pentru ca este putin probabil sa aveti succes. Daca vedeti ca acest demers al vostru este sortit, din start, esecului, este bine sa nu va mai chinuiti degeaba.

Semnele bune se arata inca de la inceput si numai in acest caz este recomandabil sa continuati cu refacerea coeziunii grupului. Munca in echipa este un efort colectiv, iar voi trebuie sa fiti constienti ca nu puteti sa-I trageti pe toti dupa voi, oricat de mult ati vrea acest lucru. Nu veti putea realiza nimic daca veti vasli impotriva curentului.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter